- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Παγιώνεται η νικηφόρα πορεία της Δυνατής Καρδίτσας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τι τελευταίες ημέρες το πρόγραμμα περιοδειών του υποψήφιου Δημάρχου Καρδίτσας κ. Κώστα Παπαλού και των υποψηφίων συμβούλων του δημοτικού συνδυασμού του «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ».

Οι επισκέψεις στα χωριά, στην πόλη μας, αλλά και στις Υπηρεσίες της περιοχής έχουν πυκνώσει και οι ρυθμοί πλέον είναι πιο έντονοι, καθώς πλησιάζει η ημέρα που οι συνδημότισσες και οι συνδημότες θα κληθούν να επιλέξουν στις κάλπες τη νέα διοίκηση του Δήμου Καρδίτσας για την επόμενη τετραετία.

Όσο περνούν οι ημέρες, τόσο μεγαλώνει η αισιοδοξία του κ. Παπαλού και των υποψηφίων της «ΔΥΝΑΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» για επίτευξη μεγάλης νίκης στις εκλογές της 26ης Μαΐου!

Ο λόγος είναι προφανής… Διότι ο κόσμος γίνεται ολοένα και πιο εκδηλωτικός, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που δεν διστάζουν πια να εκφράσουν δημόσια την υποστήριξή τους στο πρόσωπο του κ. Παπαλού, τον οποίο χαρακτηρίζουν έντιμο πολιτικό και άριστο γνώστη της αυτοδιοίκησης και των τοπικών ζητημάτων.

Χαρακτηριστικές του ευνοϊκού κλίματος που δημιουργείται στην τοπική κοινωνία για τη «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ», είναι οι συναντήσεις που έγιναν με τα Διοικητικά Συμβούλια του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, όπου οι πρόεδροι κ.κ. Γιώργος Ντενίσης και Περικλής Κορκώτσιος, αλλά και μέλη των Δ.Σ. κατέθεσαν στον κ. Παπαλό σειρά αιτημάτων για διευθέτηση μετά τις δημοτικές εκλογές! Το γεγονός αυτό δείχνει ότι πλέον παγιώνεται η άποψη ότι η «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» και ο επικεφαλής της Κώστας Παπαλός, διαγράφουν νικηφόρα πορεία προς τις κάλπες.

Σημειώνεται ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα που έθιξαν οι εκπρόσωποι των επιχειρηματιών και εμπόρων της περιοχής μας είναι το παραεμπόριο, τα υπέρογκα δημοτικά τέλη, οι χώροι τραπεζοκαθισμάτων, ηΕμποροπανήγυρη (με δεδομένη την παραχώρηση των παλιών καπναποθηκών της Καρδιτσομάγουλας από το ΥΠΑΝ στο ΕΒΕ για 25+10 χρόνια και η εκπόνηση μελέτης για λειτουργία Μουσείου Καπνού στο χώρο), η καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της Παυσιλυπούπολης, ο ηλεκτροφωτισμός της Καρδίτσας, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, οι έλεγχοι στη λαϊκή αγορά και η λειτουργία της, το υπαίθριο εμπόριο, η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό κ.ά.

Ο κ. Παπαλός απάντησε ένα προς ένα στα αιτήματα που τέθηκαν παραπέμποντας στην προηγούμενη δημοτική θητεία της «ΔΥΝΑΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ», όταν – όπως επισήμανε – δεν προχωρούσε σε καμία κίνηση πριν τη συζητήσει με τους άμεσα ενδιαφερόμενους και διαβεβαίωσε ότι έτσι θα πορευτεί και στο μέλλον ως ο νέος Δήμαρχος Καρδίτσας, εάν στηρίξουν οι πολίτες ξανά τον συνδυασμό του.

Την άριστη συνεργασία τουςγια την αντιμετώπιση σημαντικών θεμάτων του Δήμου Καρδίτσας, όπως το κυκλοφοριακό, η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και η πυροπροστασία, επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά ο Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Κατέρης και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας Πυραγός κ. Σωτήριος Κορέλλας, στην διάρκεια συναντήσεων που είχαν με τον κ. Παπαλό.

Ωστόσο,ο κ. Κορέλλας ζήτησε από τον υποψήφιο Δήμαρχο να συμβάλλει στην οριστική αντιμετώπιση του κτιριακού θέματος της Π.Υ. το οποίο παραμένει χρόνια άλυτο. Ο κ. Παπαλός εξέφρασε την απορία του για την ολιγωρία που υπάρχει από πλευράς του Δήμου, τονίζοντας ότι δεν γνώριζε το πρόβλημα. Τώρα όμως που ξέρει, είπε πως θα κάνει ότι μπορεί για την επίλυσή του. Εφόσον δε η «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» επανεκλεγεί νέα Δημοτική αρχή, δεσμεύτηκε ενώπιον του κ. Κορέλλα και δεκάδων πυροσβεστών που τον παρακολουθούσαν ότι θα είναι το πρώτο ζήτημα με το οποίο θα ασχοληθεί για να δώσει λύση.