- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Παρέμβαση Γιώργου Κωτσού για τα σχέδια διαχείρισης της ΛΑΠ Πηνειού

Εν όψει της επικείμενης διαβούλευσης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την αναθεώρηση των Σχεδίων Διαχείρισης της ΛΑΠ Πηνειού, ο κ. Κωτσός Γεώργιος απέστειλε την παρακάτω επιστολή στον Ειδικό Γραμματέα Υδάτων κ. Γκανούλη Ιάκωβο.

 «Κύριε Ειδικέ,

Ενόψει της ανάρτησης των μελετών της 1ης αναθεώρησης στον ιστότοπο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και των διαδικασιών διαβούλευσης που αναμένεται να ακολουθήσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, η ΠΕΔ Θεσσαλίας καλεί εσάς προσωπικά, τους συνεργάτες σας και τους μελετητές των Σ.Δ. σε ειδική εκδήλωση – σύσκεψη για ενημέρωση των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των επιστημονικών φορέων ΤΕΕ, ΓΕΩΤΕΕ και ΕΘΕΜ, με τους οποίους από κοινού συμμετέχουμε στη διαδικασία διαβούλευσης επί των Σ.Δ.

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας έχει ήδη συγκροτηθεί Ειδική Επιστημονική Επιτροπή η οποία επεξεργάζεται τις μελέτες των Σ.Δ. και θα παραστεί στην εν λόγω εκδήλωση-σύσκεψη.

 

σας παρακαλούμε να αποδεχτείτε την πρόσκλησή μας.

 

Προτείνουμε η εκδήλωση-σύσκεψη να γίνει στη Λάρισα (σε αίθουσα που θα ορίσουμε) σε μια ημερομηνία ανάμεσα στις 11 έως 22 Σεπτεμβρίου.»