- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Παρουσίαση συνδυασμού από τον Παναγιώτη Νάνο

Στην πρώτη επίσημη εκδήλωση προχωρά ο υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος.  Την Πέμπτη (25/10) και ώρα 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Παυσίλυπου θα κάνει την παρουσίαση του συνδυασμού.

Για την προσωπικότητα και το έργο του υποψήφιου δημάρχου θα μιλήσουν δύο καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι οποίοι ήταν και διευθυντές της Ιατρικής Υπηρεσίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Συγκεκριμένα θα είναι ο καθηγητής της Καρδιολογίας κ. Φίλιππος Τρυποσκιάδης και ο καθηγητής της Ακτινολογίας κ. Γιάννης Φεζουλίδης ενώ την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Μπανάτσας.

Ακολούθως ο κ. Νάνος θα παρουσιάσει το όραμα και τους στόχους που έχει ο συνδυασμός για την ανάπτυξη των παραλίμνιων κοινοτήτων. Θα παρουσιαστούν συγκεκριμένες ιδέες και προτάσεις για τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, προπαντός για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής που έχασε μεγάλο μέρος της αγοράς.

Επίσης θα αναφερθεί στα οργανωτικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα και την αναγκαιότητα αναδιάρθρωσης των Υπηρεσιών.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και δεν θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις.