- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Παρουσία μηχανικών του ΤΕΕ η επίσημη έναρξη για το φυσικό αέριο στην Καλαμπάκα

Τη συμβολική τελετή αφής φλόγας, στην πλατεία Δημαρχείου της πόλης, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, με αφορμή την τροφοδότηση του δικτύου διανομής φυσικού αεριού στην Καλαμπάκα, που τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής ΠΕ Τρικάλων και τομεάρχης περιβάλλοντος και ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ της ΠΕ Τρικάλων κ. Χρήστος Σιμορέλης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός και ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Χρήστος Σινάνης, παρακολούθησαν επίσης ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, κ. Νίκος Παπαγεωργίου, το μέλος της Αντιπροσωπείας του τμήματος, κ. Γιώργος Μητσιούλης και η Γεν. Γραμματέας της Αντιπροσωπείας, κα Παναγιώτα – Ευτυχία Μπίσκα.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Προέδρος δίνοντας για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στον Γενικό Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδα Μπακούρα, στον Δήμαρχο Μετεώρων, κ. Χρήστο Σινάνη και στον περιφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό.

«Χαιρετίζουμε τις καινοτόμες επενδύσεις της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, που στις δύσκολες αυτές εποχές αλλάζουν τον ενεργειακό χάρτη της Θεσσαλίας, δίνοντας προοπτική για τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη. Οι πολίτες και οι επιχειρήσεις της Καλαμπάκας, σύντομα θα αρχίσουν να απολαμβάνουν τα οφέλη του φυσικού αεριού. Κάτι που δεν ήταν εφικτό χωρίς τη συμβολή των μηχανικών, στην επέκταση των δικτυών φυσικού αεριού και στην ανάπτυξη του θεσμικού και τεχνικού πλαισίου για το cng».