- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Πασχαλινό μήνυμα της Ασημίνας Σκόνδρα

Εύχομαι σε όλους τους Καρδιτσιώτες, απανταχού της γης, Καλό Πάσχα. Το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου, παραμένει αιώνια πηγή ζωής και διακήρυξη ειρήνης και συμφιλίωσης των ανθρώπων.

Η λυτρωτική θυσία του Χριστού και το ανέσπερο φως της Ανάστασης, αποτελούν πηγή αγάπης, αισιοδοξίας, συναδέλφωσης, ειρήνης και ανθρωπιάς, για όλο τον κόσμο.

Η Ανάσταση του Θεανθρώπου, σηματοδοτεί νέα προσδοκία ελπίδας και λύτρωσης και απ’ αυτή πρέπει να αντλήσουμε υπομονή και δύναμη, για να αντιμετωπίσουμε το πλήθος των προβλημάτων, που βιώνουμε εμείς και η πατρίδα μας.

Η «εβδομάδα των παθών»  έχει μεγάλη διάρκεια για την Ελλάδα και τους Έλληνες, αλλά μας διδάσκει, ότι τα όμορφα λόγια, οι εύκολες λύσεις, τα σοφίσματα και οι ιδεοληψίες, δεν οδηγούν στην Ανάσταση.

Για να τελειώσει ο Γολγοθάς που ζούμε, χρειάζεται να παραμερίσουμε τις αδυναμίες, τους εγωισμούς, να αγαπήσουμε την αλήθεια, να ακούσουμε τη φωνή της λογικής και να μην φοβόμαστε την ευθύνη.

Η γενικευμένη κατάθλιψη, η απελπισία, η απόγνωση και η δικαιολογημένη απογοήτευση, δεν πρέπει να μας εμποδίσουν στην διεκδίκηση νέων ευκαιριών, για τη ζωή και το μέλλον.

Την  αναγέννηση της Πατρίδας μας, την προσωπική δημιουργία και τη συλλογική προκοπή, θα τη φέρουν δυναμικοί και ενεργοί πολίτες, μαζί με άξιες και σοβαρές ηγεσίες, που θα εργαστούν επίμονα και μεθοδικά, για την επόμενη μέρα.

Η θυσία του Χριστού μας και ο θρίαμβος της Ανάστασής Του, μπορούν να οπλίσουν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες με υπομονή, αποφασιστικότητα, αισιοδοξία και ελπίδα και να πιστέψουμε, ότι κανένα εμπόδιο δεν είναι ανυπέρβλητο.

Υγεία, αγάπη, ειρήνη, χαρά και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

Χρόνια Πολλά