- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Πρωταθλήτρια Θεσσαλίας στη χειροσφαίριση η ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας

Στη φάση των δεκαέξι καλύτερων ομάδων των Λυκείων της Ελλάδας προκρίθηκε η ομάδα χειροσφαίρισης αγοριών του 2ου  ΕΠΑΛ Καρδίτσας μετά την κατάκτηση του πανθεσσαλικού πρωταθλήματος.

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστηρίου του Αγίου Θωμά στη Λάρισα, η ομάδα του σχολείου μας αντιμετώπισε στο πρώτο παιχνίδι την ομάδα του 8ου Λυκείου Τρικάλων και επικράτησε άνετα με σκορ 11 – 21.

Την ίδια ημέρα σε ένα συναρπαστικό τελικό με το Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων Ν. Μπακογιάννη Λάρισας κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλίας με τελικό σκορ 19 – 21. Για όλο το παιχνίδι  η ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ είχε υπεροχή στο σκορ 3 τερμάτων, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τελευταίο λεπτό 16 – 16. Μετά, στη διαδικασία των πέναλτι, οι παίχτες του 2ου ΕΠΑΛ με μεγάλη ψυχραιμία και μεγάλα αποθέματα ψυχής μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα 19 – 20.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των Καθηγητών του Σχολείου συγχαίρουν θερμά τους μαθητές της ομάδας χειροσφαίρισης και τους εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο παιχνίδι με το σχολείο του Μοσχοχωρίου Φθιώτιδας.

Την ομάδα καθοδηγεί ο γυμναστής του σχολείου Μάττας Ευθύμιος και στελεχώνουν οι παρακάτω μαθητές: Αναγνώστου Χριστόφορος, Γανιάς Λάμπρος, Γκούρλας Γεώργιος, Δερματάς Σπύρος, Καλαντζής Αντώνης, Καλογεράκης Γεώργιος, Κατσιγιάννης Αθανάσιος, Κωτούλας Ραφαήλ, Μπριάνας Κωνσταντίνος, Παφλιάς Παρασκευάς, Πλακιάς Ιωάννης, Σκούρας Ραφαήλ, Στέφας Αλέξανδρος, Τζιώρας Νικόλαος, Χαρώνης Θωμάς.