- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Αργιθέας Λάμπρου Τσιβόλα

Υποδεχόμαστε το 2017 με την ελπίδα εξόδου από την πολύχρονη περιπέτεια της πατρίδας μας αλλά και την διαχρονική κρίση του ορεινού τόπου μας.

Γνωρίζουμε ότι απαιτείται περισσότερηεργασία, υπευθυνότητα, αλλαγήνοοτροπίαςσεπολλέςπεριπτώσεις, αποφασιστικότητα και γόνιμη συνεργασία όλων μας, για να προχωρήσουμε δημιουργώντας στέρεες και ευοίωνες προοπτικές στον τόπο μας.

Οφείλουμε στην ιστορική μας πορεία αλλά και στις νέες γενιές την δημιουργία  των προϋποθέσεων αυτών.

Συνάμα, ας μην λησμονούμε ότι σήμερα περισσότερο από χθες: ηαλληλεγγύη, η συλλογική προσπάθεια, τοαληθινόενδιαφέρονγιατονορεινόμαςτόπο, για τον διπλανό μας, εξακολουθούν να είναι τα αναγκαία θεμέλια της κοινωνίας μας.

Ο Δήμος Αργιθέας αφού οργάνωσε το απόθεμα των δυνάμεών του και το 2017, με προσήλωση στους στόχους που θέσαμε εξαρχής: γιαλύσειςσταεπείγονταθέματατουτόπουμας, γιαπραγμάτωσητωναναγκαίωνέργων, θασταθείκοντάστουςανθρώπουςπουπλήττονταιαπότηνπολύχρονηοικονομικήκρίση αλλά και τις παθογένειες του ορεινού τόπου, με την αναγκαία συμβολή των απανταχού Αργιθεατών.

Στο κατώφλι του νέου χρόνου απευθύνω προς όλες και όλους τους Αργιθεάτες, τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, δύναμη, δημιουργία και προκοπή, ατομική και οικογενειακή.


Χρόνια πολλά