- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Πρωτόκολλο Συνεργασίας Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και ΤΕΦΑΑ

Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛΙΝΥΑΕ) και του Εργαστηρίου Εμβιομηχανικής & Εργονομίας (Ergo Mech Lab) του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΠΘ).

Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 υπογράφηκε Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας(ΕΛΙΝΥΑΕ) και του Εργαστηρίου Εμβιομηχανικής & Εργονομίας (Ergo Mech Lab) του ΤΕΦΑΑ-ΠΘ, για θέματα εκπαίδευσης και έρευνας στην Εργονομία και Ασφάλεια της Εργασίας.

Το πρωτόκολλο υπέγραψαν, η Πρόεδρος του ΕΛΙΝΥΑΕ κα. Ρένα Μπαρδάνη, ο Πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ-ΠΘ Αν. Καθηγητής Νικόλαος Διγγελίδης και ο Καθηγητής Παναγιώτης Τσακλής εκ μέρους του Εργαστηρίου Εμβιομηχανικής και Εργονομίας, παρουσία του Αντιδήμαρχου Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού & Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Τρικκαίων κ. Άκη Αναστασίου.

Παρέστησαν επίσης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας του ΠΘ Καθηγητής Αθανάσιος Τζιαμούρτας, οι Καθηγητές του Εργαστηρίου Εμβιομηχανικής & Εργονομίας κ.κ. Αθανάσιος Τσιόκανος και Ιωάννης Γιάκας, ο Διευθυντής του Εργαστηρίου FAME-LAB του ΤΕΦΑΑ-ΠΘ Αν Καθηγητής Ανδρέας Φλουρής και τα μέλη του ΤΕΦΑΑ-ΠΘ.