- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας

Από τις 31/10 έως τις 3/11 το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας (με 30% πληρότητα και υποχρεωτική χρήση μάσκας) έχει ως εξής:

ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ 3 (ΜΕΤΑΓΛ)

CATS & DOGS 3: PAWS UNITE (GR)

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΣΟΝ ΜΑΚΝΑΜΑΡΑ
Σενάριο: ΣΚΟΤ ΜΠΙΝΤΛΙ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΡΟΧΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΚΑΛΚΩΤΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ, ΕΛΕΝΑ ΔΕΛΑΚΟΥΡΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΗΣ, ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΗ
Διάρκεια: 84 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Είδος ταινίας: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Έχουν περάσει 10 χρόνια από την Μεγάλη Συμφωνία, με ένα ιδιαίτερο σύστημα παρακολούθησης, όπου οι γάτες και οι σκύλοι έχουν σχεδιάσει και αναλάβει τον από κοινού έλεγχο του με σκοπό τη διατήρηση της ειρήνης και την αποτροπή οποιασδήποτε διαμάχης. Όμως, όταν ένας σατανικός παπαγάλος με άριστες τεχνολογικές γνώσεις διεισδύει στα ασύρματα δίκτυα για να χρησιμοποιήσει τις συχνότητες που μόνο οι γάτες και οι σκύλοι μπορούν να ακούσουν, θα τους οδηγήσει σε μία διαμάχη, η οποία θα επαναφέρει τον παγκόσμιο πόλεμο ανάμεσα στις γάτες και τους σκύλους. Πλέον, μία ομάδα άπειρων και ανειδίκευτων πρακτόρων θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν τα ζωώδη ένστικτά τους και να επαναφέρουν την τάξη και την παγκόσμια ειρήνη ανάμεσα στις γάτες και τους σκύλους.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: καθημερινά στις 18:15

Η ΦΩΛΙΑ

THE NEST

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΣΟΝ ΝΤΑΡΚΙΝ
Σενάριο: ΣΟΝ ΝΤΑΡΚΙΝ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ, ΚΑΡΙ ΚΟΥΝ
Διάρκεια: 107 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Είδος ταινίας: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ & ΚΑΝΑΔΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Rory είναι ένας χαρισματικός επιχειρηματίας που μετακομίζει οικογενειακώς στην Αγγλία με την ελπίδα να επωφεληθεί από την γενικότερη άνθηση στο Λονδίνο της δεκαετίας του ΄80. Καθώς η σύζυγός του Alison δυσκολεύεται να προσαρμοστεί και η υπόσχεση για μια νέα αρχή σιγά σιγά ναυαγεί, το ζευγάρι θα έρθει αντιμέτωπο με καλά κρυμμένες δύσκολες αλήθειες.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: καθημερινά στις 20:00

ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ

COME PLAY

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΪΚΟΜΠ ΤΣΕΪΣ
Σενάριο: ΤΖΕΪΚΟΜΠ ΤΣΕΪΣ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΝ ΓΚΑΛΑΧΕΡ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΤΖΙΛΙΑΝ ΤΖΕΪΚΟΜΠΣ, ΑΖΙ ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ
Διάρκεια: 97 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο ανερχόμενος ΆζιΡόμπερτσον («Ιστορία Γάμου») είναι ο Όλιβερ, ένα μοναχικό αγόρι που νιώθει διαφορετικό από τους άλλους. Ψάχνοντας απεγνωσμένα για έναν φίλο, βρίσκει καταφύγιο στο κινητό και στο τάμπλετ του, τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. Όταν ένα μυστηριώδες πλάσμα θα χρησιμοποιήσει τις συσκευές του Όλιβερ για να εισέλθει στον κόσμο μας, οι γονείς του Όλιβερ (ΤζίλιανΤζέικομπς και Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ) θα πρέπει να παλέψουν για να σώσουν τον γιό τους από το τέρας που ζει πίσω από την οθόνη.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: καθημερινά στις 22:00

 

 

Γενική είσοδος -5 €