- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Πρόγραμμα εορτασμού της 1ης του νέου έτους 2018

Από την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας γίνεται γνωστό το πρόγραμμα εορτασμού της 1ης του νέου έτους 2018 το οποίο έχει ως εξής:

  1. Γενικός σημαιοστολισμός από της 8ης πρωινής μέχρι και τη δύση του ηλίου, καθώς και φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων και των καταστημάτων των Οργανισμών, Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών.
  2. Επίσημη έπαρση της σημαίας στην κεντρική πλατεία στις 08:30 π.μ., με μέριμνα του Α.Δ. Φρουράς Καρδίτσας και με συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Καρδίτσας.
  3. Επίσημη δοξολογία στις 10:30 π.μ. στο Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Προσέλευση επισήμων από 10:00 έως 10:15 π.μ.
  4. Ο Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας παρακαλείται για τη διάθεση της Φιλαρμονικής, ο Α.Δ. Φρουράς για τη διάθεση αγήματος απόδοσης τιμών (Στρατονομία) και η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας για την εύρυθμη τήρηση της τάξης.
  5. Μετά το πέρας της δοξολογίας θα ακολουθήσει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ώρα 11:15 π.μ. στο κατάστημα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας (Κουμουνδούρου 29, 1ος όροφος). Στη συνέχεια ο κ. Αντιπεριφερειάρχης θα δεχτεί τις ευχές των αρχών και των πολιτών για το νέο έτος.
  6. Ώρα 17:00 π.μ., υποστολή σημαίας.

Τελετάρχης ορίζεται ο κος Υπερήφανος Κωνσταντίνος, υπάλληλος της Π.Ε. Καρδίτσας.

 

 

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΙΑΚΟΣ