- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

ΣΕΑ Παλαμά: Ρεκόρ συλλογής 59 μονάδων αίματος

Το Κ.Υ Παλαμά. Άξιοι συγχαρητηρίων πραγματικά οι εθελοντές αιμοδότες του Παλαμά, που κάθε φορά μας ξαφνιάζουν ευχάριστα με την έμπρακτη συμμετοχή τους σε κάθε αιμοδοσία. Ειδικα η χθεσινή ήταν και πολύ ιδιαίτερη, καθώς εν μέσω των Άγιων ημερών, οι αιμοδότες του Παλαμά έκαναν το καλύτερο δώρο σε συνανθρώπους μας που το έχουν απόλυτη ανάγκη.

Το παρών έδωσαν αρκετοί αιμοδότες-μέλη που δεν προσήλθαν για διαφόρους λόγους στην προηγούμενη αιμοδοσία. Το πιο σημαντικό όμως και άξιο ιδιαίτερης αναφοράς είναι η δυναμική παρουσία πολλών νέων αιμοδοτών (κυρίως φοιτητών) που βρίσκονται στην πόλη μας για τις γιορτές. Σημαντικότατο ρόλο στα παραπάνω έπαιξε για μια ακόμη φορά η δραστηριοποίηση της Επιτροπής Νέων Αιμοδοτών Παλαμά. Νέα παιδιά, ευαισθητοποιημένα τα οποία αποτελούν την καλύτερη εγγύηση οτι ο Παλαμάς θα έχει για πολλά χρόνια απόθεμα αίματος, ώστε να καλύπτονται όλα τα περιστατικά που θα παρουσιάζονται.

Αξίζει να αναφερθούμε ειδικά στην παρουσία του παπά Βασίλη Γερούκη, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νεότερους, με την εθελοντική δράση που έχει αναλάβει στην Ιτέα και έχει καταφέρει χρόνια τώρα να προσελκύει πολλούς αιμοδότες.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αιμοδότες-μέλη μας που πρόσφεραν εθελοντικά το αίμα τους και σε αυτή την 35η αιμοδοσία. Επίσης ευχαριστούμε πολύ την ιατρό κ. Ευαγγελία Παπαδημητρίου και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας, όπως επίσης και το προσωπικό του Κ.Υ. Παλαμά για την υποστήριξή τους.

* Ευχαριστούμε τον κ. Αθανάσιο Κουτρούλη για την προσφορά μελομακάρονων τα οποία δόθηκαν στους αιμοδότες.
** Ευχόμαστε το 2019 να είναι για όλους ειρηνικό, γεμάτο υγεία και κυρίως μία προσφορά πραγματικής αγάπης μεταξύ των ανθρώπων.