- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Σελίδα στο Facebook απέκτησε η Γενική Αστυνομική Δ/νση Θεσσαλίας

Σελίδα στο Facebook απέκτησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, εγκαινιάζοντας μια εναλλακτική μορφή επικοινωνίας, χρηστικής ενημέρωσης και αλληλεπίδρασης με τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες, με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Η σελίδα είναι δημόσια και μπορεί να αναζητηθεί από τους χρήστες του facebook στον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/gadpthessalias [1].

Στη σελίδα πραγματοποιούνται καθημερινά αναρτήσεις με αστυνομικό αλλά και ευρύτερο κοινωνικό ενδιαφέρον, που αφορούν τόσο την Περιφέρεια Θεσσαλίας, όσο και την υπόλοιπη χώρα.

Οι αναρτήσεις συνοδεύονται με φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό και αφορούν την αστυνομική επικαιρότητα σε επίπεδο περιφέρειας, χρηστικές συμβουλές, επιχειρησιακού και κοινωνικού χαρακτήρα δράσεις της Αστυνομίας, αλλά και στιγμές από την καθημερινή παρουσία του αστυνομικού προσωπικού στις τοπικές κοινωνίες.

Τη διαχείριση της σελίδας έχει αναλάβει το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, σύμφωνα με την πολιτική [2]της Ελληνικής Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Σημειώνεται ότι ο λογαριασμός δεν παρακολουθείται όλο το 24ωρο. Παρακαλούνται οι επισκέπτες της σελίδας για θέματα επιχειρησιακής ανταπόκρισης και συμβάντα, που χρήζουν άμεσης αστυνομικής συνδρομής, να απευθύνονται στα τηλέφωνα επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδίως στον τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 100.