- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Σε εξέλιξη οι εργασίες του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Παλαμά

Με ένα απέραντο εργοτάξιο μοιάζει σήμερα και έτσι θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα το κέντρο της πόλης του Παλαμά. Πρόκειται για τις εργασίες του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων (βιολογικός καθαρισμός).

Ένα έργο με πολλά πλεονεκτήματα και οφέλη για την τοπική κοινωνία και τους δημότες μας, αφού θα κατασκευαστεί μόνο μια εγκατάσταση υποδοχής και επεξεργασίας βοθρολυμάτων. Έτσι δε θα απαιτείται πλέον κατασκευή αποχετευτικού δικτύου σε κάθε νοικοκυριό με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων.Επιπλέον  ο δημότης θα απαλλάσσεται από συχνό άδειασμα των βόθρων ενώ ταυτόχρονα θα χρησιμοποιείται  το επεξεργασμένο νερό για άρδευση.

Οι εργασίες το διάστημα αυτό πραγματοποιούνται επί της οδού Οδ. Ανδρούτσου και θα επεκταθούν στο κέντρο της πόλης  μας, περιμετρικά του Δημαρχείου. Ο στόχος είναι μέχρι το τέλος του 2016 το κέντρο του Παλαμά να δοθεί σε χρήση και να έχουν γίνει οι συνδέσεις με τα νοικοκυριά.

Ζητούμε λοιπόν την κατανόηση από όλους τους συνδημότες μας για την ταλαιπωρία την οποία θα υποστούν, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι “ΗΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΕΝΩ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΕΝΟΥΝ”.