- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας

O Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου , που διοργανώσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στα Τρίκαλα στις κατηγορίες Παίδων και Εφήβων. Την Παρασκευή 29/07/2016, οι αθλητές μας συμμετείχαν στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και μετά από έναν ωραίο αγώνα έφεραν τα παρακάτω αποτελέσματα.
Στην κατηγορία των παίδων ο Τρέμμας Αναστάσιος τερμάτισε στην 18η θέση και ο Σακελλαρόπουλος Ηλίας στην 28η μεταξύ 73 αθλητών. Να σημειωθεί ότι οι παραπάνω αθλητές μας είναι στην πρώτη χρονιά της κατηγορίας τους.
Στην κατηγορία των εφήβων ο Παγουρτζής Παναγιώτης τερμάτισε στην 19η θέση και ο Τουλάκης Βασίλειος στην 33η μεταξύ 65 αθλητών.
Το Σάββατο 30/07/2016, οι παίδες του όμιλου μας συμμετείχαν στο αγώνισμα αντοχής συνολικής απόστασης 91,4 χλμ. Ο αγώνας ήταν άκρως ανταγωνιστικός. Ο αθλητής μας Ευσταθίου Βασίλειος ήταν στις πρώτες θέσεις, επιχείρησε ”ξεκόλλημα” από το κυρίως γκρουπ μαζί με άλλους δύο αθλητές στην 4η στροφή του σιρκουί με σκοπό να κερδίσει τον αγώνα. Δυστυχώς μία πτώση και δύο μηχανικές βλάβες στέρησαν στον αθλητή μας να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο. Παρόλες τις δυσκολίες κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα στην 35η θέση. Ο Τρέμμας Αναστάσιος τερμάτισε στην 50η θέση και ο Ηλίας Σακελλαρόπουλος μετά από μηχανική βλάβη (κομμένη αλυσίδα ) εγκατέλειψε τον αγώνα.
Την Κυριακή 31/07/2016,οι έφηβοι συμμετείχαν στο αγώνισμα αντοχής συνολικής απόστασης 121,8 χλμ . Ο αρχηγός της ομάδας μας έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική χρονιά και τερμάτισε στην 10η θέση καθώς μετά από έναν σκληρό αγώνα η τελική κατάταξη κρίθηκε στο σπριντ. Ο Τουλάκης Βασίλειος συμμετείχε για πρώτη φορά σε πανελλήνιο αγώνα και τερμάτισε στην 33η θέση.
Το ΔΣ και τα Μέλη του συλόγου ευχαριστούν θερμά τους αθλητές του ΠΟΚ για την προσπάθεια τους και τον τερματισμό τους, καθώς και τον προπονητή της ομάδας που με το ήθος, την σωστή και μεθοδική δουλειά δείχνει τον σωστό δρόμο στους αθλητές μας. Ευχαριστίες στους γονείς και στους συνοδούς της ομάδας οι οποίοι βοήθησαν τους αθλητές μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους χορηγούς της ομάδας μας.

 

Με τιμή το ΔΣ