- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Σε Πρωτάθλημα στη Λάρισα συμμετέχει ο ΣΟΑΚ Φωκιανός

Ο Ο.Α.ΦΟΙΒΟΣ υπό την αιγίδα της Ε’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, διοργανώνουν στα πλαίσια του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ε.Φ.Ο.Α. & της Ε΄ Ε.Σ.Α.Κ.Ε. το 4ο Ε3 βδ37 για Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 16 ετών.

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα στα ιδιόκτητα ανοιχτά γήπεδα (4  γήπεδα συνθετικού χόρτου και 2 χωμάτινα) του club Tennis Icon του Ο.Α. Φοίβου Λάρισας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά, που ασχολούνται με το άθλημα της αντισφαίρισης και έχουν επίσημο αγωνιστικό δελτίο της Ε.Φ.Ο.Α

Τρόπος διεξαγωγής αγώνων.

Στην κατηγορία ΑΚ κάτω των 16 ετών:

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα 2 νικηφόρα sets των 6 games.

Σύμφωνα με τον νέο αγωνιστικό σχεδιασμό τα Ε3 δύναται να διοργανώνονται σε δύο Σαββατοκύριακα έτσι να υπάρχει η δυνατότητα στους αθλητές αθλήτριες να συμμετέχουν σε δύο κατηγορίες .Δηλαδή τα 14 άρια στα 16 άρια.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα knock-out στα 2 νικηφόρα sets των 6 games. Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής οι αγώνες έως και την 16αδα μπορεί να διεξαχθούν σε 2 νικηφόρα σετ των 4 games και σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ match tie break των 10 πόντων, πάντα με την κρίση του επιδιαιτητή των αγώνων
 

Η κατάρτιση των ταμπλό θα γίνει σύμφωνα με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΑ. Οι λοιποί κανονισμοί διέπονται από τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΕΦΟΑ.

Συγκεκριμένα την πόλη μας θα εκπροσωπήσει:  α) Ο Χαρόβας Αντώνιος, β) Ο  Χαλιαμάλιας  Επαμεινώνδας και γ) Ο  Γραπατσάς  Φανούριος  στην κατηγορία κάτω των 16 ετών Αγόρια

Τους αθλητές θα συνοδέψει ο προπονητής του Ομίλου κ. Θωμάς Γραπατσάς

Ο  Σ.Ο.Α.ΚAΡΔΙΤΣΑΣ. ¨ΦΩΚΙΑΝΟΣ¨, πρωτεργάτης του Καρδιτσιώτικου ΤΕΝΙΣ εδώ και  (27) είκοσι επτά   χρόνια, έχοντας παράγει όλα αυτά τα έτη πάμπολλους αθλητές και αθλήτριες με σοβαρή κατάταξη σε όλες τις βαθμολογίες τις Ε.Φ.Ο.Α, σε εθνικό επίπεδο, ακόμη και σε ολυμπιακούς αγώνες,  εφαρμόζοντας πάντα καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης πολύ πιο μπροστά από την εποχή του (προτού υιοθετηθούν από την ομοσπονδία),

Ανακοινώνει:  α) ότι έχει αρχίσει την αγωνιστική ετοιμασία από τις 20 Αυγούστου  σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα που διαθέτει και συνεχίζει τις εγγραφές, νέων φίλων του αγωνίσματος και νέων μελών, αρχαρίων και μη σε όλα τα τμήματα που λειτουργεί ( junior-μικρών-μεγάλων) για το αγωνιστικό έτος 2017-2018.Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλφ. 69766129.

β)Την εβδομάδα που μας πέρασε οι μεγάλες κατηγορίες αθλητών του ομίλου είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με τον παλιό πρωταθλητή του συλλόγου (μέλος της Εθνικής Ομάδος από την ηλικία των 14 ετών) και νυν παγκόσμιο παραολυμπιακό αθλητή ΣΤΕΦΑΝΟ ΔΙΑΜΑΝΤΗ , ο οποίος έχοντας φτάσει στην ( 8 κτάδα ) στο μονό και στο διπλό στο τελευταίο τουρνουά που συμμετείχε στην Αυστρία στις 9-13 Αυγούστου   επέλεξε  να ξεκινήσει τις νέες  προπονήσεις  στο σύλλογο που τον ανέδειξε και τον άνδρωσε τενιστικά για τα επόμενα τουρνουά του Σεπτεμβρίου: α) στην Σαρδηνία της Ιταλίας και β) στην Νίκαια της Γαλλίας.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του αγωνίσματος της Αντισφαίρισης σε αμαξίδιο  καταβάλλοντας υπεράνθρωπη και τιτάνια προσπάθεια  και ενώ ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα, από το νούμερο 700 στον κόσμο  πέρυσι αυτόν τον καιρό  κατάφερε να φτάσει στους top 60 στον κόσμο και τώρα εδώ και ένα εξάμηνο μπήκε στους top 30 στον κόσμο, με στόχο για φέτος να κατακτήσει μια θέση στους top 20 παγκοσμίως μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου που κρατάει η αγωνιστική του περίοδο.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι στη παρούσα συγκυρία στην οποία βρίσκεται  χώρα μας με την οικονομική στενότητα που την χαρακτηρίζει, με την μορφή προσφοράς και αμέριστης συμπαράστασης στον τομέα του αθλητισμού, πολιτισμού κ.λ.π. κάνει το όλο εγχείρημα ακατόρθωτο.(Πρέπει να παίρνει μέρος υποχρεωτικά σε (20) είκοσι τουρνουά τον χρόνο και από αυτά, μόνο στα (7) επτά υπάρχει κάλυψη από τους χορηγούς και από την πολιτεία. Για αυτό ο εν λόγω αθλητής είναι ανοιχτός σε κάθε είδους προσφοράς οικονομικής βοήθειας με την μορφή χορηγίας, σπόνσορα, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του πρωταθλητισμού του συγκεκριμένου αγωνίσματος και για να μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα να προβάλλει την πόλη μας και να σηκώνει την ελληνική σημαία στα πέρατα του κόσμου. (Τηλφ: 697 966 9664.)