- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

ΣΘΕΒ: Συντήρηση και Επισκευή Καυστήρων και Λεβήτων

O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με το ΣΕΒ ΙΒΕΠΕ Βόλου, διοργανώνουν 4ήμερο κλειστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 15 άτομα) διάρκειας20 ωρών, (22/2 & 1, 2, 3/3/2018) με τίτλο: «Συντήρηση και Επισκευή Καυστήρων και Λεβήτων».

Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο, τεχνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για το την σωστή συντήρηση και την επισκευή των καυστήρων και των Λεβήτων.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες στο τέλος της εκπαίδευσης να γνωρίζουν τις μεθόδους συντήρησης των εγκαταστάσεων θέρμανσης υγρών και αερίων καυσίμων καθώς και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους. Να εξοικειωθούν επίσης με τους περιοδικούς ελέγχους και τις ρυθμίσεις που απαιτούνται στους λέβητες και στους καυστήρες όπως και με τα δομικά στοιχεία αυτών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε τεχνίτες συντήρησης καυστήρων υγρών και αερίων καυσίμων στη βιομηχανία, ελεύθερους επαγγελματίες συντηρητές καυστήρων υγρών και αερίων καυσίμων.

Εισηγητής του προγράμματος θα είναι ο κ. Βλαχογιάννης Μιχάλης (Ph.D) καθηγητής ΑΤΕΙ Λάρισας στο τμήμα Μηχανολογίας Εργαστήριο Μηχανικής Ρευστών & Ρευστοδυναμικών & Μηχανών.

Το κόστος του σεμιναρίου μπορεί να καλυφθεί μέσω του 0,24% Έτους 2018.

Για  πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ έως την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 (αρμόδια η κα Χαρμάνη Αποστολία) τηλ: 2410555507 &e-mail: education@sthev.gr [1]