- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Στην έκθεση Τουρισμού Ταξίδι στην Κύπρο συμμετείχε η Περιφέρεια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην 19η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Κύπρου “Ταξίδι 2018”, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια στη Λευκωσία. Η παρουσία του περιπτέρου της Περιφέρειας Θεσσαλίας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο κοινό των Κυπρίων, που επισκέφτηκαν το περίπτερο αναζητώντας τον καλοκαιρινό τους από τους θεσσαλικούς προορισμό σε: Μετέωρα, Σποράδες, Πήλιο, παραλιακό μέτωπο Μαγνησίας – Λάρισας, Όλυμπο, Λίμνη Πλαστήρα, καθώς οι Κύπριοι είναι λάτρεις του βουνού, της θάλασσας και της τοπικής γαστρονομίας.

Την έκθεση εγκαινίασε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου Γιώργος Λακκοτρύπης ο οποίος επισκεπτόμενος το περίπτερο της Θεσσαλίας, ευχαρίστησε την Περιφέρεια για τη συνεχόμενη παρουσία στη συγκεκριμένη έκθεση. Παράλληλα το περίπτερο επισκέφτηκαν δημοσιογράφοι, ταξιδιωτικά γραφεία που έχουν ήδη ως προορισμό την περιοχή μας, καθώς και tour operators.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους αποτελεί από τις αγαπημένες περιοχές, που έχουν ήδη επισκεφτεί ή είναι στο άμεσο πρόγραμμα των διακοπών τους. Στους ενδιαφερομένους διανεμήθηκαν έντυπα και πληροφοριακό υλικό από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες που τους ενημερώνουνε για τον Πολιτισμό και την παράδοσή μας.

Το περίπτερο επισκέφτηκαν ο Υπουργός κ. Γιώργος Λακκοτρύπης και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ηλίας Φωτόπουλος.

Στην αποστολή συμμετείχαν από πλευράς Περιφέρειας Θεσσαλίας η υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Ωραιοζήλη Ψύρρα, από τον Δήμο Αλοννήσου η πρόεδρος της  Επιτροπής Τουρισμού κ. Κική Αναγνώστου, και επαγγελματίες από την περιοχή του Πηλίου.