- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Στην Καρδίτσα βρέθηκε η Μ. Σπυράκη

Την Καρδίτσα επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η υποψήφια ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη. Πρώτος σταθμός της περιοδείας, τα γραφεία της ΝΟΔΕ όπου συμμετείχε  σε ανοιχτή συνεδρίαση και με τους τέσσερις βουλευτές του νομού, τον Κωνσταντίνο Τσιάρα, την Ασημίνα Σκόνδρα , τον Σπύρο Ταλιαδούρο και τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο. Στη συνεδρίαση στην οποία προήδρευσε η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Σοφία Τόλια, τονίστηκε η ανάγκη να υπερψηφιστούν τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., προκειμένου η χώρα να μπορέσει να συνεχίσει το έργο της για την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο.

Στη συνέχεια η υποψήφια ευρωβουλευτής επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του δημάρχου Κώστα Παπαλού με τον οποίο τους συνδέει πολυετή και στενή φιλία. Και οι δύο αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία και δήλωσαν συνοδοιπόροι στον αγώνα για επιβράβευση της κυβερνητικής πολιτικής.

Η περιοδεία της Μαρίας Σπυράκη στη Λάρισα έκλεισε με επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» του οποίου ηγείται ο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Οι δύο υποψήφιοι δήλωσαν βέβαιοι ότι η πολιτική της Ν.Δ. θα επιβραβευθεί τόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές όσο και στις ευρωεκλογές.