- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Στην Καρδίτσα ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. για τη στήριξη της οικονομίας

Με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, από την πρώτη στιγμή της βιβλικής καταστροφής που προκάλεσε στην Καρδίτσα ο φονικός κυκλώνας “Ιανός”, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και ο Πρόεδρός του κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου έχει δηλώσει “παρών” στην προσπάθεια στήριξης της τοπικής κοινωνίας και των πληγέντων επιχειρηματιών.

 Κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη αυτή, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου θα επισκεφθεί την Καρδίτσα, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, μαζί τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας κ. Κώστα Τσιάρα, κομίζοντας οικονομική στήριξη για τους πληγέντες καθώς και για την αποκατάσταση του νοσοκομείου της πόλης που έχει υποστεί μεγάλες ζημιές- στήριξη η οποία θα υλοποιηθεί σε στενή συνεργασία με το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

 Μαζί με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών θα επισκεφθούν τη θεσσαλική πόλη ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και μέλος της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. κ. Γιώργος Καββαθάς, καθώς και άλλα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου.    

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χατζηθεοδοσίου στις 10.00 το πρωί θα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στις 12.00 θα μεταβεί στο Επιμελητήριο όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση φορέων.