- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος

Την Πυροσβεστική υπηρεσία Καρδίτσας επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού «Καρδίτσα, ο τόπος μας». Ο κ. Τσιάκος συναντήθηκε με τον διοικητή, Πύραρχο κ Σωτήρη Κορέλα και τα στελέχη της υπηρεσίας ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο συντονιστής Βορείου Ελλάδος Υποστράτηγος Βαρσάμης Σπύρος που επισκεπτόταν την υπηρεσία.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και όλοι οι παριστάμενοι ευχήθηκαν στον υποψήφιο Δήμαρχο και στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους καλή επιτυχία. Στη συνέχεια ο κ. Κορέλας εξήρε το έργο του κ. Τσιάκου ως αντιπεριφερειάρχη, τονίζοντας ότι είχε άριστη συνεργασία μαζί του σε ζητήματα πολιτικής προστασίας. «Με τον κ. Τσιάκο  που εκ του θεσμικού πλαισίου είναι επικεφαλής της πολιτικής προστασίας, είχαμε άριστη συνεργασία. Το αποτέλεσμα ήταν να καταφέρουμε και στις χειμερινές αλλά και στις θερινές περιόδους να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην έχουμε δυσάρεστα συμβάντα στην περιοχή εποπτείας μας» είπε ο Διοικητής.

Θερμά λόγια για τη λειτουργία του πυροσβεστικού σώματος και την πολύ σπουδαία υπηρεσία που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, επιφύλασσε και ο υποψήφιος Δήμαρχος. «Πράγματι είχα την ευκαιρία αυτά τα χρόνια να συνεργαστώ με τον διοικητή, τους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς του σώματος. Πρόκειται για μια εξαιρετική υπηρεσία με σπουδαίο έργο και αυτό θα πρέπει να το αναγνωρίζουμε. Θεωρώ ότι η καλή μας συνεργασία είναι δεδομένη και για τη συνέχεια από το δημαρχιακό αξίωμα, εφόσον μας επιλέξουν οι καρδιτσιώτες πολίτες» είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια ο κ. Τσιάκος ενημερώθηκε για κάποια ζητήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη συνδεθεί με το αποχετευτικό δίκτυο. «Δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο για αυτό που μου λέτε», είπε και πρόσθεσε ότι  «από τη θέση του δημάρχου θα κάνουμε το αυτονόητο για να λυθεί τάχιστα αυτό το ζήτημα».