- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Στη Μάλτα για τη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ ο Κώστας Τσιάρας

Αμέσως μετά τη συνεδρίαση του άτυπου Συντονιστικού Οργάνου Τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας όπου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαίωσε τον σταθερό προσανατολισμό της παράταξης στην ευρωπαϊκή προοπτική, ο Γενικός Γραμματέας της γαλάζιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας,Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας αναχώρησε για τη Μάλτα, προκειμένου να συνοδεύσειτον Πρόεδρο του κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί από 29 ως 30 Μαρτίου, ο κ. Τσιάρας θα συμμετάσχει στην προγραμματισμένη συνάντησητου Προέδρου της ΝΔμε τον πρόεδρο του ΕΛΚ κ. JosephDaul καθώς και στιςδιμερείς επαφές με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. DonaldTusk και τον Ισπανό πρωθυπουργό κ. MaryanoRajoy.

Παράλληλα, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, τα μέλη της ελληνικής αποστολής θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με ευρωπαίους αξιωματούχους και μέλη των εθνικών κυβερνήσεων των κρατών-μελών, προκειμένου να τους ενημερώσουν συνολικά για τις θέσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφορικά με την ευρωπαϊκή προοπτική στα Βαλκάνια και τα μείζονα τα ζητήματα της οικονομίας, του μεταναστευτικού και της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.