- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Στις εγκαταστάσεις της «Animus-Κυανούς Σταυρός» ο Δημήτρης Καμπουράκης

Στις εγκαταστάσεις της Γενικής Κλινικής «Animus-Κυανούς Σταυρός» είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί ο γνωστός δημοσιογράφος, συγγραφέας και παρουσιαστής κ. Δημήτρης Καμπουράκης. Σκοπός της επίσκεψης του ήταν να ενημερωθεί από το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικόγια τις παρεχόμενες υπηρεσίες τόσο στον τομέα της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας ιατρικής φροντίδας.

Ο κ. Καμπουράκης δήλωσε εντυπωσιασμένος από το υψηλό επίπεδο του ξενοδοχειακού και ιατροτεχνολογικού περιβάλλοντος της κλινικής, το οποίο όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Η Γενική Κλινική «Animus-Κυανούς Σταυρός» δε θυμίζει απαραίτητα κλινική, κάνοντας  άνετη και ευχάριστη τηνπαραμονή του ασθενή ή του συνοδού επισκέπτη. Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο και το ανθρώπινο δυναμικό της Κλινικής Animusγια την ιδιαίτερη έμφαση που έχει δοθεί στην εξυπηρέτηση ατόμων με κινητικές δυσκολίες. Όπως ενημερώθηκα μάλιστα παρέχεται η δυνατότητα,σε συνεργασία με το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS, για πλήρες θεραπευτικό πρόγραμμα, το οποίο βασίζεται στην αξιολόγηση του θεράποντος ιατρού και προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά ».

Η Κλινική «Animus-Κυανούς Σταυρός», που στεγάζεται στο κέντρο της πόλης της Λάρισας (Κύπρου 100), καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη των ασφαλισμένων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και των μη ασφαλισμένων,  ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε εξαιρετικώς βαριά χειρουργικά περιστατικά, ενώ παράλληλα μπορούν να πραγματοποιούνται μεγάλες Νευροχειρουργικές, Ορθοπαιδικές Επεμβάσεις καθώς και επεμβάσεις Γενικής Χειρουργικής.

Ο κ. Καμπουράκης ενημερώθηκε επίσης για το πρωτοποριακό«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ANIMUS»,το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν και εκπτωτικές παροχές σε όλες τις δομές του ΟΜΙΛΟΥ ANIMUS, σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή, τόσο για  τον ασφαλισμένο του ΕΟΠΥΥ όσο και για τον ανασφάλιστο,  τονίζοντας ότι:  «… η πρωτοποριακή αυτή κίνηση από την πλευρά του Ομίλου ANIMUSέρχεται την κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσει, με τον πλέον θετικό τρόπο για τον πολίτη, όλες τις προκλήσεις και προσαρμογές στο χώρο της υγείας σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο».