- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Στο πλευρό του ΑΣΚ ο Κώστας Τσιάρας

«Παραμένω στο πλευρό σας με όλες μου τις δυνάμεις» είπε ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας σε συνάντηση που πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Καρδίτσας. Στο «κύριο μενού» της συζήτησης βρέθηκαν τόσο οι μεγάλες επιτυχίες του Συλλόγου τα τελευταία χρόνια και το άλμα που επετεύχθη από την Γ’ Κατηγορία στην Α2, όσο και τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΑΣ Καρδίτσας.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ εξήγησε στον Καρδιτσιώτη πολιτικό πως «οι μεγάλες επιτυχίες απαίτησαν μεγάλες θυσίες από τα μέλη της διοίκησης που ανέλαβαν με προσωπικό κόστος τη λειτουργία του Συλλόγουτα τελευταία 4 χρόνια» και ανέλυσε τις νέες προκλήσεις που προδιαγράφει η μεταστέγαση του ΑΣ Καρδίτσας στο νέο κλειστό της πόλης.

«Η αλήθεια είναι πως οι επιτυχίες του ΑΣΚ κατάφεραν να ενώσουν τους Καρδιτσιώτες τα τελευταία χρόνια. Ο Σύλλογος είναι απαραίτητος για την ενότητα της πόλη μας. Είναι αναγκαίος για την προβολή της στα μεγάλα σαλόνια του μπάσκετ»συμπλήρωσε ο Κώστας Τσιάρας. Εξέφρασε, μάλιστα, την πεποίθηση πως η ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου έχει προσθέσει ένα εξαιρετικό στολίδι στην πόλη που μπορεί να δώσει νέα ώθηση στον ΑΣ Καρδίτσας για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, και ταυτόχρονα να ενισχύσει έναν άγνωστο για την περιοχή κλάδο, αυτόν του αθλητικού τουρισμού.

Αναφορικά με τα σημαντικά προβλήματα του Συλλόγου, ο κ. Τσιάρας μίλησε σε πιο προσωπικό ύφος. «Ξέρετε ότι είμαι και παραμένω στο πλευρό σας. Θέλω πραγματικά να βοηθήσω ώστε να βρεθούν βιώσιμες λύσεις σ’ αυτή τη δύσκολη εξίσωση. Από τη μία να βελτιώσουμε τα οικονομικά του Συλλόγου ώστε να είναι αυτοδύναμος, και από την άλλη να μην εγκαταλειφθεί αυτή η όμορφη πορεία των μεγάλων επιτυχιών» είπε ο Καρδιτσιώτης πολιτικός και ομονόησε με τον Πρόεδρο του ΑΣΚ πως απαιτείται η επιστράτευση όλων των φορέων της πόλης, προκειμένου να μείνει ζωντανός ένας από τους λαοφιλέστερους Συλλόγους της Καρδίτσας. «Δεν αρκούν οι δικές μου δυνάμεις. Το ξέρω και πρέπει να το ξέρετε και εσείς. Αλλά είμαι αποφασισμένος να αφιερωθώ και εγώ στην ειλικρινή προσπάθεια νεών ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό και τον υπηρετούν χωρίς όφελος, αλλά αντίθετα με πολύ προσωπικό κόστος» είπε ο Καρδιτσιώτης πολιτικός.