- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συγχαρητήρια της Βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων. Η προσπάθεια που καταβάλλατε, είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχία, που είναι η ηθική επιβράβευση στον αγώνα σας.

Διακριθήκατε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εξεταστικά χρονιά και αυτό έχει τη δική του σημασία.

Εύχομαι σε όσους πέτυχαν τους στόχους τους καλές σπουδές και η επιτυχία να σας συνοδεύει στο νέο κύκλο της ζωής σας. Η μετάβασή σας από τη μαθητική στη φοιτητική ζωή αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την εκπαιδευτική σας πορεία, εφοδιάζοντάς σας με τις απαραίτητες γνώσεις, για να κτίσετε το δικό σας μέλλον και της χώρας μας.

Σε  όσους δεν καρποφόρησε η προσπάθεια αυτή, εύχομαι να οπλιστείτε με δύναμη και υπομονή και να θυμάστε πάντα ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες. Οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν αποτελούν μονόδρομο για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση.

Συγχαίρω επίσης τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών, στηρίζοντας με θυσίες τους στόχους και τα όνειρά τους, στην μακροχρόνια προετοιμασία τους.

Το δικό μας χρέος είναι να διαμορφώσουμε τις συνθήκες εκείνες, ώστε η ζωή σας να είναι αυτή που σας αξίζει.

Να φτιάξουμε ένα κράτος σύγχρονο, φιλικό και αποτελεσματικό, που να σας παρέχει ευκαιρίες, προοπτικές  και θέσεις εργασίας, σχετικές με τις γνώσεις και τις σπουδές σας,  για να προσφέρετε και να δημιουργήσετε στον τόπο σας.

Να μην υπάρχει ανασφάλεια και αγωνία για το αύριο και έτσι να κλείσει ο δρόμος της μετανάστευσης.

Οι νέοι μας, είστε η ελπίδα μας. Το μέλλον ανήκει σ’ εσάς. Κατακτήστε το και δημιουργείστε ένα καλύτερο κόσμο.

Κάθε καλό στη φοιτητική σας πορεία.