- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συγχαρητήρια του Αστέρα Καρδίτσας για το επιτυχημένο ποδοσφαιρικό τουρνουά

Η Ακαδημία του Αστέρα Καρδίτσας θέλει να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λάρισας, την ΕΠΣ Λάρισας για την υπέροχη πραγματικά διοργάνωση ποδοσφαίρου για το Χαμόγελο του Παιδιού και για την εμπειρία που προσφέρανε. Ήταν όλα μοναδικά το τοπίο τα γέλια του κόσμου η καλή διάθεση που υπήρχε στους επισκέπτες, θεατές και συναγωνιστές.

Ως Ακαδημία ξεχωρίσαμε αρκετές στιγμές, η σημαντικότερη όλων όμως η συμμέτοχη μικρών παιδιών στο Τουρνουά, η υποδοχή αλλά και αποδοχή όλων των αθλητών ανεξάρτητων τμημάτων και σχολών από τους γονείς και φίλους του αθλήματος.

Παρατηρήσαμε παιδιά που ξεχώρισαν για το ταλέντο τους και την ενέργεια τους μα πάνω από όλα χαρήκαμε γιατί όλα τα παιδιά ζούσαν τη στιγμή του παιχνιδιού και ενθουσιαζόντουσαν με κάθε ωραία φάση. Τα παιδιά έπαιξαν για μια γιορτή, ανεξαρτήτου αποτελέσματος έπαιξαν για το Χαμόγελο του Παιδιού, για το Χαμόγελο κάθε Παιδιού.

Ευχαριστούμε ωστόσο από καρδιάς τον υποστηρικτή μας το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στα παιδιά της Ακαδημία του Αστέρα Καρδίτσας στηρίζοντας τη συμμετοχή μας στο Τουρνουά. Αναγνωρίζουμε όλοι ότι το πόσιμο νερό είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κρατήσουμε την ενέργειά μας. Τι πιο φυσικό λοιπόν “ντοπάρισμα” από το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ. Το καλύτερο νερό του κόσμου.

«ΠΑΙΖΟΥΜΕ για το Χαμόγελο Κάθε Παιδιού!

 

 

Υπεύθυνος Ακαδημίας

Δημήτρης Παπαγεωργίου

Ακαδημία Α.Ο. Αστέρας Καρδίτσας