- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συγχαρητήρια του Γ. Κωτσού στον Στέφανο Τσιτσιπά

Στην κορυφή του παγκόσμιου τένις βρίσκεται πλέον ο δικός μας Στέφανος Τσιτσιπάς! Το παιδί από το Προάστιο Καρδίτσας, με πολύ σκληρή και μεθοδική δουλειά τα τελευταία χρόνια, έγραψε ιστορία νικώντας τον Αυστριακό Ντομινίκ Τιμ (Νο 5 στον κόσμο), στον τελικό των ATP Finals του Λονδίνου!

Με αυτή την τεράστια επιτυχία ο Στέφανος έγινε ο νεότερος πρωταθλητής στο φινάλε της σεζόν, μετά από τον 20χρονο Λέιτον Χιούτι το 2001 και ο έκτος νεότερος πρωταθλητής στην 50ετή ιστορία του τουρνουά.

Αυτός ήταν ο ένατος τελικός καριέρας για τον 21χρονο τενίστα, έχοντας κερδίσει έως τώρα τους τέσσερις.

Οι Έλληνες και ιδιαίτερα οι Καρδιτσιώτες, αισθανόμαστε υπερήφανοι για τα κατορθώματα του πρωταθλητή μας ο οποίος αποτελεί όχι μόνο ίνδαλμα, αλλά και παράδειγμα προς μίμηση για τη νεολαία στο Νομό και στην πατρίδα.

Απέδειξε στην πράξη ότι και τα μεγαλύτερα όνειρα μπορούν να εκπληρωθούν στη ζωή εάν έχουμε σχέδιο, υπομονή, πίστη στις δυνατότητές μας και προσήλωση στο στόχο.

Πολλά συγχαρητήρια στον μεγάλο αθλητή μας, στον προπονητή και στην οικογένειά του. Εύχομαι ολόψυχα το μέλλον να επιφυλάσσει στον Στέφανο Τσιτσιπά, περισσότερες και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!