- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συζήτηση με τον συγγραφέα Ισίδωρο Ζουργό

Άλλη μια αξιόλογη εκδήλωση οργανώνει η Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καρδίτσας «Η ΑΘΗΝΑ»  το Σάββατο 3 Μαρτη 2018 στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης (Αρτεσιανού 1).

Πρόκειται  συνάντηση και συζήτηση με τον συγγραφέα Ισίδωρο Ζουργό με αφορμή για την κυκλοφορία του τελευταίου βιβλίου του συγγραφέα. Είναι  ένα πολυσέλιδο και πολυπρόσωπο  μυθιστόρημα με τίτλο «Λίγες και μία νύχτες». Ένα έργο που ακολουθεί τους κλασικούς δραματουργικούς τρόπους αφήγησης και χάρη στην εκλεπτυσμένη και ταλαντούχα γραφή του Ισίδωρου Ζουργού γίνεται ένα απολαυστικό ανάγνωσμα για κάθε απαιτητικό αναγνώστη.

Ο Ισίδωρος Ζουργός θεωρείται μία από τις πιο σημαντικές πένες της εποχής μας με πλούσιο συγγραφικό έργο. Ολόκληρες εποχές, και πολιτείες αναδημιουργούνται μέσα στα βιβλία του χάρη στη μαεστρία του λόγου του, την εικονοπλαστική δύναμη των ελληνικών του, την ιστορική του εμβρίθειά και την ικανότητά του να συστήνει στον αναγνώστη του μια συγκεκριμένη περίοδο αναβιώνοντας την ατμόσφαιρα της..Ο συγγραφέας είναι παλιός γνώριμος της Λαϊκής Βιβλιοθήκης και του καρδιτσιώτικου βιβλιόφιλου κοινού. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1964. Σπούδασε Παιδαγωγικά και υπηρετεί στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως δάσκαλος.