- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων τον Αντώνη Νικολάου

Στη θλιβερή είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου, ηθοποιού και συγγραφέα Αντώνη Νικολάου ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος προέβη στο ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του δημοσιογράφου, ηθοποιού, συγγραφέα και καλού φίλου Αντώνη Νικολάου. Αποτέλεσε ένα εκλεκτό μέλος της κοινωνίας του Ν. Καρδίτσας , όπου με την πένα του υπηρέτησε για πολλά χρόνια με ήθος, αξιοπρέπεια, εντιμότητα και συνέπεια το λειτούργημα της δημοσιογραφίας.

Ο Αντώνης Νικολάου που τόσο αδόκητα χάθηκε, υπήρξε παράλληλα ένας σπουδαίος άνθρωπος του πνεύματος και αφήνει ένα βαθύ και ευγενικό αποτύπωμα στον πολιτισμό. Παρά την καταξίωση και την αναγνώριση του έργου του, ο ίδιος παρέμεινε απλός, καταδεκτικός και σεμνός.

Εργάστηκε σκληρά και με τιμιότητα, καθ’ όλη τη διάρκεια του βίου του. Με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, καυστικός για τα κακώς κείμενα και με μια σάτιρα που «τσακίζει κόκαλα», αξιοποίησε στο έπακρο το πηγαίο ταλέντο του. Δυστυχώς, έφυγε νωρίς και ενώ είχε να προσφέρει πολλά ακόμη”.

Το ήθος, τα πνευματικά του χαρίσματα, η ευγένεια του χαρακτήρα του και η προσφορά του στην τοπική κοινωνία, τις τέχνες και τον πολιτισμό αφήνουν ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Συμμετέχω στο πένθος της οικογένειάς του και υποβάλω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.»