- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συμμετοχή αθλητή του Σ.Α.Τ.Ο.Κ σε παγκόσμιο πρωτάθλημα

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η Εθνική ομάδα αγωνιστικού τάβλι (backgammon), καταλαμβάνοντας την 2η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Γαλλία. Η Ελληνική ομάδα ηττήθηκε στον τελικό από την πανίσχυρη Δανία, ενώ την 3η θέση κατέλαβε η Γαλλία.

Οι διεθνείς μας (Γιάννης Ατματζίδης, Πλάτων Τσερλιάκος, Τάκης Χατζέλης, Μιχάλης Προυκάκης και Σταύρος Τσολάκος) που είχαν συνολικά την εξαιρετική επίδοση 18/28 (64%), προκρίθηκαν πρώτοι από έναν πολύ δύσκολο όμιλο (ο οποίος τελικά μονοπώλησε τα μετάλλια), κερδίζοντας τους μετέπειτα πρωταθλητές Δανούς με 4-0 και αποκλείοντας τους πρώην πρωταθλητές Νορβηγούς.
Στον προημιτελικό σκόρπισαν την Τσεχία με 4-0, στον ημιτελικό επικράτησαν δύσκολα της Γερμανίας με 3-1, για να υποκύψουν στην ανωτερότητα της Δανίας στον μεγάλο τελικό.

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του αθλητή του Σ.Α.Τ.Ο.Κ, Σταύρου Τσολάκου που κέρδισε 2 επιμέρους jack-pot “εξολοθρεύοντας” μερικούς από τους κορυφαίους παίχτες στον κόσμο

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Καρδίτσας, στο ξενοδοχείο Κιέριον.

Στις 28 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του Σ.Α.Τ.Ο.Κ. στο ξενοδοχείο Κιέριον και ώρα 17:00. Αν δεν υπάρξει απαρτία η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί 1 ώρα αργότερα στον ίδιο χώρο, όπως προβλέπεται από το καταστατικό.