- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συμμετοχή στη φιέστα του Θρύλου για τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού

Την Κυριακή, 17 Απριλίου, η οικογένεια του Ολυμπιακού με όλα της τα τμήματα γιόρτασε την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα ήταν εκεί με την ενεργή συμμετοχή της!

Η αποστολή της Σχολής έπιασε λιμάνι από το Σάββατο για να λάβει μέρος στη βραδινή πρόβα της φιέστας.Τα κορίτσια του Ολυμπιακού νιώσανε τη συγκλονιστική εμπειρία του γηπέδουΚαραϊσκάκη μέσα από το ίδιο χόρτο και πατήματα που αγωνίζονται τα ινδάλματά τους. Επίσης έγινε λεπτομερής επεξήγηση των θέσεων που θα λάμβαναν, καθώς και του τρόπου παρέλασής τους. Η πλέον των δύο ωρών πρόβα ήταν σίγουρα για τα παιδιά μια αξέχαστη εμπειρία του επίμονου, οργανωμένουκαι παραγωγικού τρόπου με τον οποίο δουλεύει ο Ολυμπιακός για να απολαύσουν όλοι οι φίλοι του ένα εξαίρετο αποτέλεσμα!

Το πρωί της Κυριακής η αποστολή της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών, τίμησε τη μνήμη του Αρχιστράτηγου Καραϊσκάκη καταθέτοντας στεφάνι από τον επικεφαλής της Σχολής Καρδίτσας κ. Θεόδωρο Παρθένη. Στην επιμνημόσυνη δέηση χοροστάτησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, ενώ παρευρέθησαν πλήθος εκπροσώπων της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του λεκανοπεδίου.

Ακολούθησε ξενάγηση των παιδιών της Σχολής στο μουσείο του Ολυμπιακού, όπου περιηγήθηκαν στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού μέσα από αναρίθμητα τρόπαια, θρυλικά αγωνιστικά κειμήλια και διθυραμβικά δημοσιεύματα της εποχής.

Νωρίς το απόγευμα η αποστολή της Σχολής αφίχθηκε στο στάδιο Καραϊσκάκη για την παρακολούθηση του αποχαιρετιστήριου αγώνα του Ολυμπιακού για το φετινό πρωτάθλημα απέναντι στην Καλλονή και φυσικά τη στέψη του πρωταθλητή σε μια ερυθρόλευκη γιορτή του αθλητισμού. Όλοι οι αθλητές και οι γονείς τους εισήλθαν στο γήπεδο με την ευγενική χορηγία προσκλήσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αναμφίβολα το τελικό 5-0 άφησε τους μικρούς φίλους του Ολυμπιακού ικανοποιημένους, αλλά μετά το τέλος του αγώνα η αγωνία τους κορυφώθηκε καθώς είχε έρθει η δική τους σειρά. Πάνω από 700 παιδιά από τις Σχολές του Ολυμπιακού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κουνώντας ακατάπαυστα ελληνικές και ερυθρόλευκες σημαίες, σχηματίζοντας έναν τεράστιο διάδρομο, εισπράττοντας το χειροκρότημα ενός κατάμεστου γηπέδου! Ανάμεσά τους και η ομάδα κοριτσιών της Σχολής του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα με επικεφαλής την προπονήτρια κ. ΊβαναΖντράβκοβιτς.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα δεν είναι μόνο η σωστή και προγραμματισμένη εκμάθηση ποδοσφαίρου στους νέους και νέες της πόλης, αλλά η ενεργή συμμετοχή στις δράσεις της ομάδος και της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού. Δεν παίζεις μόνο στον Ολυμπιακό. Τον ζεις!