- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συμπαράσταση στους αγωνιζόμενους αγρότες

Ο Σύλλογος Γυναικών  Ν. Καρδίτσας και οι Ομάδες Γυναικών Σέκλιζας «Αγγελικη Φυτσιλη» και Ταμασίου (μέλη ΟΓΕ), εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στο δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών και καλούμε τις εργαζόμενες,  άνεργες, συνταξιούχους, και  νέες να πάρουν μέρος μαζικά την αγροτική κινητοποίηση την Κυριακή8 Δεκέμβρη στις 12 το μεσημέρι, στο μπλόκο που έχουν στήσει στο Δέλτα Παλαμά,  στην Ε65.

Βρισκόμαστε στο πλευρό των μικρομεσαίων αγροτών εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας στα δίκαια αιτήματα τους, καταδικάζοντας τον κυβερνητικό αυταρχισμό που Προστατεύει την ανάπτυξη των μεγαλοεπιχειρηματιών με το δόγμα «νόμος και τάξη», με τον εκφοβισμό και την καταστολή. Μια ανάπτυξη που καμιά σχέση δεν έχει με τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Οι γυναίκες αγρότισσες έχουν συμφέρον να πάρουν τη δική τους θέση στα μπλόκα του αγώνα για την επιβίωση της πλειοψηφίας των αγροτικών οικογενειών.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους μικρομεσαίους αγρότες και απαντάμε σ’ αυτή την πολιτική. Καλούμε στο μπλόκο που έχουν στήσει στο Δέλτα Παλαμά,  την Κυριακή 8 Δεκέμβρη 12 το μεσημέρι, στην Ε65.