- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνάντηση ΔΗΜ.Τ.Ο Καρδίτσας Ν.Δ. με τον Αντιπεριφερειάρχη

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο επισκέφτηκαν τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Καρδίτσας.

Ο κ. Νούσιος είχε την ευκαιρία να ακούσει τα θέματα και τις προτάσεις τους για ζητήματα του νομού,  ενώ υπήρχε και εκτεταμένη αναφορά στον ρόλο που οφείλουν να έχουν οι κομματικές οργανώσεις ώστε να συμβάλουν στην ισχυροποίηση των τοπικών κοινωνιών.

Σε σχετική δήλωση ο κ. Αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε: «Η κομματιική οργάνωση θα πρέπει να γίνει φορέας και διακινητής ιδεών στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής. Πέραν τούτου, σε κάθε ευκαιρία θα πρέπει να δείχνει την εξωστρέφειά της, προωθώντας επικοινωνιακά το σοβαρό κυβερνητικό έργο και να σταθεί στο πλευρό της Περιφερειακής Διοίκησης που μάχεται για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ομόφωνα τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον κ. Νούσιο, δήλωσαν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του και δεσμεύτηκαν ότι θα δώσουν την μάχη από κοινού για την επίλυση θεμάτων και την διεκδίκηση αιτημάτων.

Σε σχετική δήλωση ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ κ.Βασίλης Φωτόπουλος,  σημείωσε

Tα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Καρδίτσας είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε ένα φίλο μα πάνω από όλα έναν άνθρωπο που  είναι εξαιρετικός γνώστης όλων των θεμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, τον Κωστή Νούσιο.  Στη σημερινή Ελλάδα απαιτείται συνεργασία, σε κάθε επίπεδο προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για το καλό του τόπου μας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον Κώστα Αγοραστό στο τιμόνι έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως όχι μόνο έχει όραμα αλλά με σκληρή δουλειά το υλοποιεί, παρουσιάζοντας τεράστιο έργο.