- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνάντηση Κατηχητικών

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στις 4:00 το απόγευμα, τα παιδιά του Κατηχητικού του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης μαζί με τον εφημέριο του Ναού π. Λάμπρο, τους γονείς και την κατηχήτρια αποφάσισαν να κάνουν το κατηχητικό τους όχι στον δικό τους χώρο αλλά σε ένα άλλο κατηχητικό. Έτσι με πολύ ενθουσιασμό και πλατιά χαμόγελα επισκέφτηκαν το κατηχητικό του Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Εκεί τους περίμενε μια θερμή υποδοχή και ένα ζεστό καλωσόρισμα από τα παιδάκια και την κατηχήτρια του Μητροπολιτικού Ναού. Χάρηκαν μαζί μια πολύ ωραία ταινία με τον Απόστολο Παύλο και πήραν το μήνυμα πως ο Χριστός μας καλεί κάθε ημέρα με πολύ απλά περιστατικά να τον ακολουθήσουμε και να ζήσουμε την χριστιανική ζωή. Αν τον ακούσουμε θα γίνουμε ευτυχισμένοι σε όλη μας τη ζωή και θα λέμε μαζί με τον Απόστολο Παύλο ευλογημένη η ώρα που γνωρίσαμε τον Χριστό. Ευλογημένη η ώρα που πήγαμε στην Εκκλησία και βάλαμε σωστά και γερά θεμέλια στην ζωή μας.

Στο τέλος προσφέρθηκαν σε όλους γλυκίσματα. Τα παιδιά χάρηκαν το διαφορετικό κατηχητικό τους με την σύντομη εκδρομή τους και πριν αναχωρήσουν αντάλλαξαν αγκαλιές και ευχές για μια 2η συνάντηση αλλά αυτή τη φορά από τα παιδιά του Κατηχητικού του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης στο Κατηχητικό του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης.