- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη- Θάνου Σκάρλου

Mε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υποδέχθηκε τον κ. Σκάρλο στο γραφείο του στην οδό Πειραιώς, όπου είχαν την ευκαιρία για μια εποικοδομητική συζήτηση. Στην συνάντηση παραβρέθηκε επίσης ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας και ο Δημ. Σύμβουλος Σοφάδων κ. Βασίλης Αγγελόπουλος.

Η συνάντηση αποτέλεσε ουσιαστικά συνέχεια της επίσκεψης Μητσοτάκη στο Καρποχώρι, με τον πρόεδρο της ΝΔ να απευθύνει τότε πρόσκληση στον κ. Σκάρλο για νέα συνάντηση στο γραφείο του, προκειμένου να συζητήσουν διεξοδικά τα θέματα της περιοχής.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα της Αυτοδιοίκησης, η Περιφερειακή ανάπτυξη αλλά και τα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης, ο δήμαρχος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΝΔ για την πορεία του δήμου και αναφέρθηκε επί μακρόν, στα ζητήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Σκάρλος εστίασε στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα τονίζοντας με έμφαση την ανάγκη ολοκλήρωσης των κλειστών αρδευτικών δικτύων Σμοκόβου.

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον δήμαρχο για το έργο του περιγράφοντας παράλληλα το σχέδιο και το πρόγραμμα της ΝΔ ειδικά για τον πρωτογενή τομέα ώστε να οδηγηθεί σε ένα καλύτερο αύριο.