- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνάντηση με τους συνδικαλιστές αστυνομικούς είχε ο Δήμαρχος Καρδίτσας

Συνάντηση με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας είχε το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος κ. Β. Τσιάκος. Η συνάντηση έγινε στον απόηχο των θετικών εξελίξεων  για την ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου.

Οι συνδικαλιστές κατ’ αρχάς ενημερώθηκαν από το Δήμαρχο για την συνάντηση που έγινε στην Αθήνα με τον υπουργό προστασίας του πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοίδη και τη δέσμευση του υπουργού ότι εντός του έτους θα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες κατασκευής. Οι συνδικαλιστές ευχαρίστησαν το δήμαρχο για το προσωπικό ενδιαφέρον που επέδειξε για την επίλυση του θέματος  ενώ ευχαρίστησαν και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την θετική απόφαση που πήραν σε ότι αφορά το θέμα της παραχώρησης οικοπέδου όπου θα ανεγερθεί το κτίριο. Ο Δήμαρχος εξήγησε ότι η απόφαση της δημοτικής αρχής και του δημοτικού συμβουλίου για παραχώρηση οικοπέδου λήφθηκε καθώς μέσω αυτής της διαδικασίας άνοιξε ο δρόμος για να δεσμευτεί ο υπουργός για την κατασκευή αστυνομικού μεγάρου. Επίσης υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή θεωρεί πως μέσω της αναβάθμισης της κτηριακής υποδομής της Αστυνομικής Διεύθυνσης θα βελτιωθεί συνολικά η παροχή υπηρεσιών προς τον πολίτη. Και οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν να παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης ώστε να προχωρήσει γρήγορα η κατασκευή του κτιρίου.

Στη συνάντηση από  τους αστυνομικούς μετείχαν οι Σωκράτης Μαυρογιώργος πρόεδρος ΕΑΣΥ Καρδίτσας, Σπύρος Κουρτεσιώτης αντιπρόεδρος ΕΑΣΥ, Ιωάννης Μακρής Γ.Γ. ΕΑΣΥ και Γιώργος Ζαρχανής μέλος ΕΑΣΥ και πρόεδρος ΙΡΑ.