- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνάντηση του Δημάρχου με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος συναντήθηκε την Δευτέρα 12/2 με τον νέο Αστυνομικό Δ/ντη Καρδίτσας Ταξίαρχο Δημ. Γατσουνιά, ο οποίος τον επισκέφθηκε στο γραφείο του στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών συναντήσεων γνωριμίας που πραγματοποιεί με τους τοπικούς φορείς με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.

Ο κ. Αλεξάκος συνεχάρη τον κ. Γατσουνιά για την προαγωγή του και την ανάληψη της ηγεσίας της Αστυνομικής Δ/νσης Καρδίτσας εκφράζοντας παράλληλα την διάθεση του ίδιου και του Δήμου Καρδίτσας για στενή συνεργασία σε όλα τα θέματα συναρμοδιότητας των δύο φορέων. Με τη σειρά του ο κ. Γατσουνιάς ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την υποδοχή και τον διαβεβαίωσε οτι και ο ίδιος και η ΕΛ.ΑΣ επιδιώκει την στενή συνεργασία με το Δήμο και όλους τους τοπικούς φορείς.

Αν και η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα έγινε μια πρώτη συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως ο ελεγχος και η  προστασία του δημόσιου χώρου, η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου κ.α., για τα οποία διαπιστώθηκε συναντίληψη.