- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνάντηση του Συλλόγου εκπ/κών Π.Ε. με τον νέο Περιφερειακό Δ/ντή

Την Δευτέρα 22.04.2019, στα γραφεία της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Θεσσαλίας,  πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου εκπ/κών Π.Ε. Καρδίτσας με τον νέο Περιφερειακό Δ/ντή,  κ. Δοδοντσάκη Γεώργιο.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κουτής Βάιος έθεσε υπόψη του Περιφερειακού Δ/ντή, όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, στο νομό Καρδίτσας.

Έγινε μία γόνιμη συζήτηση για διάφορα θέματα που αφορούν την Α/θμια Εκπ/ση. Τα κυριότερα θέματα της συζήτησης αφορούσαν στα κτηριακά προβλήματα των νηπιαγωγείων, στις υπεραριθμίες των εκπ/κών ειδικοτήτων και στις ενδοπεριφερειακές αποσπάσεις. Μετά από τη συζήτηση  ο Περιφερειακός Δ/ντής αναγνώρισε ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα και τόνισε την αναγκαιότητα της συνεργασίας μας, για την καλύτερη αντιμετώπισή τους. Στο τέλος υποσχέθηκε ότι θα επισκεφτεί σύντομα το νομό μας για περαιτέρω συνεργασία.

Κλείνοντας  τη συζήτηση τα μέλη του Δ.Σ. διαβεβαίωσαν τον κ. Περιφερειακό Δ/ντή  πως θα προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια τους ζητηθεί, ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικότερα τα προβλήματα.