- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν. με τον Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ

Κ. Υποδιοικητά,  σκοπός της σημερινής μας επίσκεψης, είναι μια εκ νέου συζήτηση για τα προβλήματα του Νοσοκομείου μας. Το ενδιαφέρον σας για το Νοσοκομείο Καρδίτσας, καθώς και η άμεση   παρέμβασή σας όσον αφορά σε πρώτη φάση, το οικονομικό κομμάτι και όχι μόνο,  ήταν πολύ σημαντική από την ημέρα που αναλάβατε καθήκοντα υποδιοικητή στην 5η ΥΠΕ και σας ευχαριστούμε γι αυτό.

Όπως γνωρίζετε λοιπόν, η μη πρόσληψη μόνιμου ιατρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο μας , θα επιφέρει πολύ σοβαρά προβλήματα στον χώρο μας στα επόμενα χρόνια, όπου αναμένονται οι συνταξιοδοτήσεις αρκετών ιατρών. Ήδη υπολειτουργεί η παιδιατρική κλινική , εδώ και πολύ καιρό. Γνωρίζουμε ότι προσπαθείτε πολύ , σε συνεννόηση πάντα με τον Διοικητή της ΥΠΕ Κ. Φώτη Σερέτη και όχι μόνο, να καλυφθούν όλες οι ημέρες του μήνα με εφημερίες ιατρών στην παιδιατρική κλινική. Φυσικά το πρόβλημα δεν σταματά εκεί. Υπολειτουργούν  και  άλλες κλινικές, όπως η Γυναικολογική- Μαιευτική , ΩΡΛ, Ουρολογική –ΜΤΝ -Οφθαλμολογική και   υπάρχει έλλειψη Μονιμου  ιατρικού προσωπικού και σε άλλες κλινικές.

Επόμενο σημαντικό θέμα για το Νοσοκομείο μας , είναι η αύξηση της  ετήσιας χρηματοδότησής του. Είναι πολύ σημαντική η επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος , για την καλύτερη λειτουργία του.

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, σε διάφορες ειδικότητες, όπως βοηθητικό προσωπικό, τραυματιοφορείς, νοσοκόμους και άλλων ειδικοτήτων για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου μας.

Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων συναδέλφων μας, που εργάζονται στην φύλαξη, στην καθαριότητα και όχι μόνο,καλύπτοντας με την εργασία τους πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Νοσοκομείου μας.

Άμεση επισκευή και βάψιμο του κτιρίου καθώς και ενεργειακή αναβάθμιση αυτού.

Επαναλειτουργία του φυσικοθεραπευτηρίου, καθώς υπάρχει και το προσωπικό αλλά και τα μηχανήματα , έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι συμπολίτες μας.

Άμεση αγορά καινούριων  μηχανημάτων, καθώς  και κρεβάτια  ασθενών για την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

Ευελπιστούμε Κ.Υποδιοικητά,  πως με το ενδιαφέρον που επιδεικνύεται και την βοήθειά σας αλλά και την βοήθεια ,όλων όσων μπορούν λόγω της θέσης της οποίας κατέχουν, θα δοθούν λύσεις στα προβλήματα του Νοσοκομείου Καρδίτσας, έτσι ώστε να συνεχίσει να προσφέρει την καλύτερη υγειονομική περίθαλψη στους συμπολίτες μας.

Ο Κ. Παπαγεωργίου μας διαβεβαίωσε, ότι η Διοίκηση της ΥΠΕ θα είναι στο πλευρό μας  και μετά την τοποθέτηση των καινούριων Διοικητών, θα καταβληθεί μέγιστη προσπάθεια, προκειμένου να αντιμετωπιστούν  πολλά από τα προβλήματα του Νοσοκομείου μας.