- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνέχιση μεταρρυθμίσεων – μείωση ανεργίας – σταδιακές φοροελαφρύνσεις

Ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Ν.Δ. κ. Σπ. Ταλιαδούρος, πρ. Υφυπουργός Παιδείας, επισκέφθηκε το Δασοχώρι, την Άμπελο, την Αγ.Παρασκευή και το Καρποχώρι, όπου συναντήθηκε με τους κατοίκους  και συζήτησε τα κρίσιμα θέματα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Ο κ. Σπ. Ταλιαδούρος επεσήμανε τους πραγματικούς και ρεαλιστικούς τρόπους που μπορεί το χρέος της Ελλάδας να καταστεί βιώσιμο. Διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να οδηγηθεί η χώρα πίσω στην  χρεοκοπία που μόλις αποφύγαμε. Ειδικότερα ο κ. Σπ. Ταλιαδούρος επεσήμανε ότι:

«Βιωσιμότητα χρέους σημαίνει:

Κάνουμε, δηλαδή, τα πάντα να μειώσουμε το χρέος και να το καταστήσουμε βιώσιμο, όταν κάποιοι άλλοι κάνουν ότι μπορούν για να μας επιστρέψουν στον αναγκαστικό δανεισμό! Τελικά, «κριτής βιωσιμότητας» του χρέους είναι οι ίδιες οι αγορές. Αυτές ήδη το έκριναν βιώσιμο όταν πρωτοβγήκαμε, τον περασμένο Απρίλιο, και πριν υπάρξουν αναταράξεις πολιτικού ρίσκου.

Αυτή είναι η επόμενη ημέρα. Επιμονή στη δημοσιονομική εξυγίανση με διόρθωση λαθών, συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, αλλά σε περιβάλλον ανάπτυξης, μείωσης της ανεργίας και σταδιακών φοροελαφρύνσεων».