- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συναντήσεις Νούσιου με Πρόεδρο ΤΟΕΒ Σοφάδων και ΚΤΕΛ

 Συνέχεια στη σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους υπηρεσιών έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Ο κ. Νούσιος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Σοφάδων κ. Σπύρο Γιωτάκο, ο οποίος αναγνώρισε την εποικοδομητική συνεργασία και την καθοριστική συμβολή της Π.Ε. Καρδίτσας.  Υπογράμμισε δε, πως αυτή διασφαλίζεται με την παρουσία του κ. Νούσιου στο αξίωμα του Αντιπεριφερειάρχη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στα σημαντικά αρδευτικά και αντιπλημμυρικά έργα που ενισχύουν τον πρωτογενή τομέα και δίνουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα, τονίζοντας πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός είναι πάντα δίπλα σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει η περιοχή των Σοφάδων.

Επισήμανε, μάλιστα, πως βασική προτεραιότητα και κεντρικό αίτημα αποτελεί η ολοκλήρωση των κλειστών δικτύων Σμοκόβου, που θα προσδώσει νέα δυναμική στην περιοχή και στην αγροτική παραγωγή.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέσα από συνέργειες και συνεργασίες με το ΤΟΕΒ και τις υπηρεσίες μας, εργαζόμαστε καθημερινά προσφέροντας λύσεις σε ζητήματα και υλοποιούμε έργα που ενισχύουν την παραγωγή και μειώνουν το κόστος παραγωγής. Σε όλη μας τη θητεία αλλά και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αφουγκραστήκαμε τα αιτήματα των παραγωγών, των πολιτών της περιοχής των Σοφάδων, τα καταγράψαμε με προσοχή και έχουμε τη γνώση για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας και βελτιστοποίησης των εγγειοβελτιωτικών έργων».

Με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Καρδίτσας κ. Λάμπρο Σιατήρα.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τα συζητήθηκαν θέματα συγκοινωνίας, ζητήματα που αφορούν τους οδικούς άξονες, καθώς και οι δυνατότητες που υπάρχουν για την επίλυσή τους. Ο κ. Νούσιος τόνισε τη δεδομένη ευαισθησία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις ανάγκες των λεωφορειούχων αλλά και των επιβατών.

Στο περιθώριο της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας δήλωσε:

 «Επιζητούμε την αγαστή συνεργασία προς όφελος της εξυπηρέτησης των πολιτών του νομού μας, που αποτελούν και το επιβατικό κοινό. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων βελτίωσε τις συγκοινωνιακές συνδέσεις και πάνω απ’ όλα την ασφάλεια των μετακινήσεων, ώστε να εξυπηρετούνται αποδοτικότερα οι συμπολίτες μας. Μέλημά μας είναι να επιλύονται άμεσα τα όποια ζητήματα ανακύπτουν και είμαστε ικανοποιημένοι για τη συνεργασία μας με τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ που όπου απαιτείται επιτελεί κοινωνικό έργο“.