- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συναντήσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας

Ως Διοικητικό Συμβούλιο, από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων μας και ως επίσημη φωνή των υπηρετούντων Αστυνομικών του Νομού Καρδίτσας, αναδεικνύουμε και προβάλλουμε, τα προβλήματα και τις δυσκολίες του κλάδου μας, πασχίζοντας και προσδοκώντας σταδιακά την επίλυσή τους από την εκάστοτε φυσική και πολιτική μας ηγεσία!

Σταθερά προσηλωμένοι, στον ακομμάτιστο συνδικαλισμό και στην  εύρεση λύσεων ανεξαρτήτου χρώματος, με μόνο στόχο ένα καλύτερο αύριο για τους συναδέλφους μας, από την αρχή ανοίξαμε και κρατήσαμε τις πόρτες των γραφείων μας και του διαλόγου ανοικτές με κάθε πρόσωπο η φορέα μας ζήτησε επίσημα να ενημερωθεί, για τα προβλήματα των υπηρετούντων Αστυνομικών που εκπροσωπούμε και του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας γενικότερα.

Με αυτές της αρχές, ως Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, αποδεχθήκαμε πρόταση για συνάντηση και υποδεχθήκαμε, στους χώρους εργασίας και στα γραφεία μας, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, τους υποψήφιους βουλευτές με την Νέα Δημοκρατία, Κύριους Κουλοκτση Σωτήριο και Κωτσο Γεώργιο.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους, τους δόθηκε η δυνατότητα ξενάγησης στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, αποκτώντας ιδία άποψη και εικόνα για τους χώρους εργασίας, τους  καθημερινούς κινδύνους και τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο εργαζόμενος Αστυνομικός. Δεσμευόμενοι αμφότεροι δήλωσαν ότι, στο μέλλον θα επιδιώξουν ευρύτερη συνεργασία για κοινές δράσεις, προώθηση και επίλυση, όσο το δυνατόν περισσοτέρων προβλημάτων, που ταλανίζουν το ένστολο προσωπικό τηςΑστυνομικής  Διεύθυνσης  Καρδίτσας.

Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε, υγεία και καλή επιτυχία στους στόχους τους!