- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συναυλία – Επίδειξη του Ωδείου ΑΡΙΩΝ

Την Τέταρτη 23 Ιουνίου 2016, στο φιλόξενο χώρο του Παυσιλύπου, το ΩΔΕΙΟ του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Καρδίτσας «Ο ΑΡΙΩΝ» διοργάνωσε την ετήσια Μαθητική συναυλία – επίδειξη της σχολής κιθάρας και πιάνου.

Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους σπουδαστές του ΩΔΕΙΟΥ μας, για πρώτη φορά,  να παρουσιάσουν ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, συνεπικουρούμενοι από τους καθηγητές τους. Το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε ήταν αποτέλεσμα επιμελούς προετοιμασίας κατά την οποία όλοι οι σπουδαστές έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και συγκέντρωση.

Η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή  και ιδιαίτερα των γονέων, και συγγενών των σπουδαστών μας, των χορωδών του ΑΡΙΩΝΑ αλλά και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που  απήλαυσαν ένα ενδεικτικό δείγμα της ποιοτικής δουλειάς που έγινε καθ’ όλη τη διάρκεια της ωδειακής χρονιάς, με επισφράγισμα το αυθόρμητο χειροκρότημα όλων των ακροατών προς τους μελλοντικούς καλλιτέχνες.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Τσιούμας Δημ. με ένα σύντομο χαιρετισμό και  αναφορά περισσότερο στη λειτουργία του Ωδείου και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στο ωδείο του «ΑΡΙΩΝΑ» για την μουσική τους μόρφωση και τους κάλεσε να γίνουν αρωγοί στη προσπάθεια μας, να αναπτύξουμε περισσότερο το ωδείο προβάλλοντας τα πλεονεκτήματα όπως τα φθηνά δίδακτρα , τις μειωμένες τιμές σε τρίτεκνους και πολύτεκνους και αλλά πολλα.

Την εκδήλωση έκλεισε η διευθύντρια του Ωδείου κ. Καραμήτρου Φανή με τις καθιερωμένες ευχαριστίες προς  τους σπουδαστές, τους γονείς και τους θεατές για την παρουσία τους που ήταν  εντυπωσιακή και την κατανόηση που πρέπει να δείξουμε στους σπουδαστές που για πρώτη φορά εμφανίζονται σε τόσο μεγάλο κοινό.

Τέλος δόθηκε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη να είμαστε πάλι όλοι εκεί, αφού πρώτα έχουμε ένα όμορφο καλοκαίρι…