- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας

Την 25 η του μηνός Μαϊου του έτους 2016 ημέρα της εβδομάδος Τετάρτη και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η 8/2015 συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας με Θέματα :

1ο .Συζήτηση και λήψη απόφασης για  χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης( 2 αιτήσεις). Εισηγήτρια : Ευφροσύνη Αθανασίου

2ο . Συζήτηση & λήψη απόφασης για Άδεια χρήσης μουσικής (6 αιτήσεις) Εισηγήτρια :  Ευφροσύνη Αθανασίου

3ο. Συζήτηση & λήψη απόφασης για Άδεια  παράτασης του ωραρίου λειτουργίας μουσικής(7 αιτήσεις) Εισηγήτρια:   Ευφροσύνη Αθανασίου

4ο. Συζήτηση & εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για έκδοση κανονιστικής απόφασης που αφορά τον καθορισμό  προτεραιότητας σε διασταυρώσεις δημοτικών οδών στην πόλη της Καρδίτσας Εισήγηση: Σταυρος Δημητριου

 

5ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης που αφορά την δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση χώρου, στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκθεση, από το «Πολύτεχνο» εργαστήρια τέχνης & πολιτισμού Καρδίτσας, από τις 6 έως 10 Ιουνίου 2016.

 

6ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης που αφορά την δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση χώρου, στο Αθλητικό  Παρκο Καρδίτσας,  προκειμένου να πραγματοποιηθούν  αθλητικές εκδηλώσεις του γυμναστηρίου της κ. Μάγγου  στης  9 Ιουνίου 2016, από τις 19:30μ.μ. έως τις 23:00 μ.μ..

 

7ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης που αφορά την δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση χώρου, στην Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί φεστιβάλ νεολαίας, στα πλαίσια της ενίσχυσης του κοινωνικού παντοπωλείου στις 16 & 17 Ιουνίου 2016, από τις 19:00μ.μ. έως τις 22:00 μ.μ..

 

  8o.  Συζήτηση και λήψη γνωμοδότησης σχετικά με την  εκμίσθωση ή όχι του Ι-8 δημοτικού καταστήματος, της Δημοτικής Αγοράς, της Δ. Κ. Καρδίτσας του Δήμου Καρδίτσας. Εισήγηση: Τμήμα Εσόδων. 

 

 9o. Συζήτηση και λήψη γνωμοδότησης σχετικά με την  εκμίσθωση ή όχι των Ι-16 & Ι-21, δημοτικών καταστημάτων, της Δημοτικής Αγοράς, της Δ. Κ. Καρδίτσας του Δήμου Καρδίτσας. Εισήγηση: Τμήμα Εσόδων. 

 

 10O Συζήτηση και εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σχετικά με θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των κατοίκων στην πόλη της Καρδίτσας. Εισήγηση: Αντωνιου Αστέριος

 

Γραφείο Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας                                                                                                                                                           

    Αρτεσιανού 1   3ος οροφος 

  ΤHΛΕΦΩΝΟ 24413  50729

 

 

                                                                                                                        O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                                                  ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ