- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στις 28-7-2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 7.00’ μ.μ με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Ανακοίνωση από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της υπ’αριθ. 160/2020  απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία ελήφθη στη δια περιφοράς συνεδρίαση του Σώματος στις 14-7-2020 και αφορά Παροχή σύμφωνης γνώμης για την υποβολή αιτήματος εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Εκπόνηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων (ΤΠΣ)»

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 8ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού έτους 2020 (εισ.: αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση έκθεσης επίτευξης στόχων προϋπολογισμού Β’ τριμήνου 2020 (εισ.: αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού και στοιχείων ισολογισμού Β’ τριμήνου 2020 (εισ.: αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση της άδειας λειτουργίας του Β’ Παιδικού Σταθμού – Ίδρυση και λειτουργία βρεφικού τμήματος (εισ.: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση του εγκεκριμένου σχεδίου της πόλης Καρδίτσας στο Ο.Τ Γ 509 (εισ.: αντιδήμαρχος Γ. Μάττας)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με σύναψη σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ Δήμου Καρδίτσας και Δήμου Αλμυρού για τη διεκπεραίωση, επίβλεψη και παραλαβή έργων του Δήμου Αλμυρού (εισ.: αντιδήμαρχος Γ. Μάττας)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της υπ’αριθ. 10/2020 γνωμοδότησης της κοινότητας Αγ. Γεωργίου (πρακτικό 4/2020) που αφορά την κατασκευή του έργου «Συντηρησεις και βελτιωσεις υποδομων Δ.Ε. Μητροπολης & Καμπου ετους 2018» (Αρ. Μελ.: 9/2018) (εισ.: αντιδήμαρχος Γ. Μάττας)
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση της παραχώρησης τμήματος κτιρίου επί της οδού Παναγούλη 1 για τη λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού του Κέντρου Γυναικών Καρδίτσας (εισ.: πρόεδρος Κέντρου Γυναικών Γ. Ζήση)
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παροχή γνώμης επί του σχεδίου καθορισμού της τιμολογιακής πολιτικής της Π.Α.Δ.Υ.Θ Α.Ε για το έτος 2021 (εισ.: αντιδήμαρχοι Σωτ. Αντωνίου & Ηλ. Σχορετσανίτης)
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος της μισθώτριας εταιρείας του Δημοτικού Ξενώνα Καστανιάς για λύση της σύμβασης μίσθωσης (εισ.: αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αποδοχή χρηματοδότησης του Πράσινου Ταμείου και έγκριση διενέργειας εκδηλώσεων και εκτέλεσης μόνιμων μέτρων από το Δήμο Καρδίτσας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας έτους 2020 (εισ.: Νατ. Τζέλλου)
  12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση κανονιστικής απόφασης για την τοποθέτηση δύο σταθμών επισκευής ποδηλάτων στην πόλη της Καρδίτσας (εισ.: Νατ. Τζέλλου)
  13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση κανονιστικής απόφασης για την χωροθέτηση κατασκευής πίστας ποδηλάτου pumptrack στον αθλητικό χώρο του Παλέρμο (εισ.: Νατ. Τζέλλου)
  14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση κανονιστικής απόφασης για την μετακίνηση και χωροθέτηση του σταθμού του Αυτοματοποιημένου Συστήματος Κοινοχρήστων Ποδηλάτων Δήμου Καρδίτσας από την πλατεία Γιολδάση, στον χώρο του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού, της Σχολής Τεχνολογίας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τοποθέτηση στεγάστρου (εισ.: Νατ. Τζέλλου)
  15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση κανονιστικής απόφασης για την τοποθέτηση δύο ιδιωτικών σταθμών ταυτόχρονης φόρτισης δύο ηλεκτρικών αυτοκινήτων και τη δέσμευση τεσσάρων (4) συνολικά θέσεων στάθμευσης αυτοκινήτων (εισ.: Νατ. Τζέλλου)
  16. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση και παραλαβή της μελέτης για την μείωση του ορίου ταχύτητας στην πόλη της Καρδίτσας  που συντάχθηκε από την μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του ΕΜΠ (εισ.: Νατ. Τζέλλου)
  17. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση της αριθμ. 297/2019 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ως προς τον ορισμό των μελών της επιτροπής διαχείρισης και λειτουργίας του Πεδίου Προσγείωσης Μυρίνης Δήμου Καρδίτσας (εισ.: Γ. Γιαννουλάκη)
  18. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση θεώρησης άδειας επαγγελματία πωλητή υπαίθριου εμπορίου (εισ.: αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  19. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση επιτροπών για τη λειτουργία του Κληροδοτήματος Βαλταδώρου (εισ.: Ιω. Κατσαούνος)

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με το άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τεύχος A’) “Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του” και την αριθ. 163/33282/29-5-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών