- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στις 8-7-2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00΄μ.μ  με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 9ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού Δήμου Καρδίτσας έτους 2019 (εισ.: αντιδήμαρχος Γ. Γούλας)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αποδοχή όρων για τη λήψη επενδυτικού τοκοχρωλυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι”, σύμφωνα με το άρθρο 69 Ν. 4509/2017 και την 13022/19-4-2018 Κοινή Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών Οικονομίας και Ανάπτυξης και Οικονομικών (ΦΕΚ 1377/τ. Β’/24-4-2018), όπως τροποποιήθηκε με την υπ’αριθμ. 44173/24-8-2018 (ΦΕΚ 3656/τ.Β’/27-8-2018) και ισχύει (εισ.: αντιδήμαρχος Γ. Γούλας)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό εκπροσώπου του Δήμου Καρδίτσας στην επιτροπή για την καταλληλότητα και επιλογή χώρων για την ανέγερση διδακτηρίου για το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Καρδίτσας (εισ.: κ. Δήμαρχος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάληψη από το Δήμο Καρδίτσας του κόστους συντήρησης και λειτουργίας της σχολικής μονάδας του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καρδίτσας (εισ.: Λ. Παρθένη)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση της συστατικής πράξης του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία “Σύνδεσμος Ύδρευσης Καταφυγίου – Λαμπερού” (εισ.: πρόεδρος Ν.Π Αλκ. Κολοκύθα)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αποδοχή χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο και έγκριση διενέργειας εκδηλώσεων και εκτέλεσης μόνιμων μέτρων από το Δήμο Καρδίτσας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2019 (εισ.: αντιδήμαρχος Βασ. Κουρκούνας)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση διοργάνωσης εκδήλωσης του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Καρδίτσας με θέμα “Aναγνώριση Θυμάτων Εμπορίας Ανθρώπων” (εισ.: αντιδήμαρχος Ευ. Διαμαντή)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό ανώτατου ύψους του προϋπολογισμού εξόδων κάθε Τοπικής Κοινότητας των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Καρδίτσας για το οικονομικό έτος 2020 (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκκαθάριση τραπεζικών λογαριασμών της λυθείσας δημοτικής επιχείρησης με την επωνυμία “Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καρδίτσας (ΔΗ.Κ.Ε.Κ)” (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 1ου Α.Π.Ε.του έργου «Εγκατασταση υπογειου συστηματος αρδευσης σε κοινοχρηστους διαμορφωμενους χωρους» (Αρ. Μελ.:16/2017) (εισ.: αντιδήμαρχος Κων. Ξυλομένος)
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 1ου Α.Π.Ε.του έργου «Αποκατασταση οδικου δικτυου δημου καρδιτσας και αντιμετωπιση επικινδυνοτητων λογω καθιζησεων και κατολισθησεων» (Αρ. Μελ.: 2/2018) (εισ.: αντιδήμαρχος Κων. Ξυλομένος)
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Συντηρησεις και βελτιωσεις υποδομων Δ.Ε. Καρδιτσας – ετους 2018» (Αρ. Μελ.: 4/2018) (εισ.: αντιδήμαρχος Κων. Ξυλομένος)
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με κατάταξη του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στην Καρδίτσα σε κατηγορία βάσει των διατάξεων του Ν. 4479/2017 (εισ.: αντιδήμαρχος Κων. Ξυλομένος)
  12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου “Αποκατάσταση – Επανάχρηση παλαιάς αγροτικής αποθήκης στη Δ.Κ. Καρδιτσομάγουλας” (εισ.: αντιδήμαρχος Κων. Ξυλομένος)
  13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου “Κατασκευή βάθρου για την τοποθέτηση του έφιππου ανδριάντα του Γεωργίου Καραϊσκάκη” (εισ.: Νατ. Τζέλλου)
  14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση τοποθέτησης ενός σταθμού φόρτισης δύο ηλεκτρικών αυτοκινήτων και δέσμευση δύο θέσεων στάθμευσης (εισ.: Νατ. Τζέλλου)
  15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση της κανονιστικής απόφασης για την δημιουργία νέας λωρίδας ποδηλάτου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στην Καρδίτσα και την αντίστοιχη τροποποίηση του πλάτους του οδοστρώματος της και των θέσεων στάθμευσης (εισ: Λ. Παρθένη)
  16. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ολοκλήρωση των Α’ και Β’ κύκλων του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας (εισ.: Β. Ανυφαντής)
  17. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επανεκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος “Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων” στο Ανθηρό της Τ.Κ Καροπλεσίου (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  18. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος χορήγησης αδειών για μουσικές παραστάσεις (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  19. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιστροφή ποσού από παράβολο ως αχρεωστήτως καταβληθέντος (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  20. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή βεβαιωμένων μη απαιτητών δόσεων εισφοράς σε χρήμα και επαναβεβαίωση αυτών για υπαγωγή στη ρύθμιση του Ν. 4611/2019 (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  21. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ψήφιση πιστώσεων Κληροδοτήματος Βαλταδώρου έτους 2019 (επιχορήγηση ΔΟΠΑΚ – ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ) (εισ.: Ιω. Κατσαούνος)