- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων την 11η Απριλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:30. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Σοφάδων με θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Συμπλήρωση  της υπ΄αρίθμ. 110/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την  οριοθέτηση οικισμού Νέου Ικονίου.

Εισηγητής: Δήμαρχος.

2. Έγκριση ή μη του Πρωτοκόλλου Παράδοσης & Παραλαβής του δανειοθαλάμου στην περιοχή «Κιόσκια» της Τ.Κ. Ανάβρας της Δ.Ε. Ταμασίου του Δήμου Σοφάδων.

Εισηγητής: Δήμαρχος.

3. Έγκριση ή μη παράτασης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού &Αθλητισμού–Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και Δήμου Σοφάδων για την υλοποίηση του έργου «Ανακατασκευη χλοοταπητα δημοτικου σταδιου Δ.Κ. Σοφαδων».

Εισηγητής: Δήμαρχος.

4. Χορήγηση ή μη έγκρισης απότμησης-υποβιβασμός στάθμης πεζοδρομίου για την είσοδο-έξοδο, στο υπό ίδρυση πλυντηρίου αυτοκινήτων ιδ. Νικολάου Γ. Θεογιάννη, επί της οδού Ανδρούτσου 12, Δ.Κ. Σοφάδων του Δήμου Σοφάδων.

Εισηγητής: Δήμαρχος.

5. Χορήγηση ή μη βεβαίωσης ισχύος της υφιστάμενης απότμησης-υποβιβασμός στάθμης πεζοδρομίου για την είσοδο-έξοδο του πρατηρίου υγρών καυσίμων ιδ. Καφάση Παναγιώτη, με την Δημοτική οδό (ανώνυμη)  στην Τ.Κ. Μασχολουρίου του Δήμου Σοφάδων.

Εισηγητής: Δήμαρχος.

6. Κατάργηση της αριθμ. 256/2015 απόφασης του Δ.Σ. Σοφάδων (Αναπροσαρμογή ή μη τελών άρδευσης, έτους 2016και εφεξής) και επιβολή νέων τελών άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2019 και εφεξής.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εκίζογλου Σπυρίδων.

7. 3η Αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2019.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Κοντοβάς Δημήτριος.

8. Περί αδυναμίας εκτέλεσης της υπηρεσίας Εργασίες συντήρησης πρασίνου κοινοχρήστων χώρων Δημοτικών Ενοτήτων με ιδία μέσα του Δήμου.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Σκρέτα Αικατερίνη.

9. Αποδοχή και κατανομή ποσού 11.540,00 € ως συμπληρωματική κατανομή από ΚΑΠ έτους 2018 για κάλυψη λειτουργικών αναγκών και κατά προτεραιότητα κάλυψη δαπανών θέρμανσης των σχολείων Α/θμιας& Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σοφάδων.

Εισηγητής: Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Αγγελόπουλος Βασίλειος.

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως της εταιρείας Διανομής Φυσικού Αερίου «Θεσσαλονικης-Θεσσαλιας Α.Ε.»(ΕΔΑ ΘΕΣΣ) για δωρεάν παραχώρηση της χρήσης Δημοτικού ακινήτου για την εγκατάσταση Σταθμού Αποσυμπίεσης και Διανομής Φυσικού Αερίου.

Εισηγητής: Δήμαρχος.

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως δημοτών της Τ.Κ. Αγ. Βησσαρίου.

Εισηγητής: Δήμαρχος.