- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων(σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση του Σώματος) στις 25-08-2020 ημέρα Τρίτη με ώρα έναρξης 12:00’ και ώρα λήξης 13:00΄ με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1. Έγκριση 13ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2020 και 5η τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος 2020.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Χασιαλής Θεόδωρος.

2. Έγκριση της αριθμ. 39/2020 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Σοφάδων που αφορά την ανανέωση των συμβάσεων εργασίας του προσωπικού του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Εισηγητής: Δήμαρχος .

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Επικαιροποίηση – Τροποποίηση της Προγραμματικής σύμβασης που υπογράφηκε μεταξύ της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. και του Δήμου Σοφάδων, για την Πράξη «Υποδομες υδρευσης δημου Σοφαδων» η οποία είχε ενταχθεί στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι και μεταφέρθηκε στο Πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ Τριτσης.

Εισηγητής: Δήμαρχος .

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Επικαιροποίηση – Τροποποίηση της Προγραμματικής σύμβασης που υπογράφηκε μεταξύ της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. και του Δήμου Σοφάδων, για την Πράξη «Αντιπλημμυρικη προστασια οικισμού Τσιγγανων – ρομα στο Δ. Σοφαδων» η οποία είχε ενταχθεί  στο Πρόγραμμα Φιλοδημος Ι και μεταφέρθηκε στο Πρόγραμμα Αντωνης Τριτσης.

Εισηγητής: Δήμαρχος .

5. Περί αίτησης υπαγωγής στο Πρόγραμμα Απασχόλησης Μακροχρόνιων Ανέργων 55 – 67 ετών.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καφάση – Δεδιλιάρη Θωμαή.