- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα (δια ζώσης) την 15η Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00. Η συνεδρίαση, λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έκδοση ψηφίσματος σχετικά με επαναπροσδιορισμό του οικολογικού ορίου της Λίμνης Πλαστήρα και αλλαγή του ρόλου της. (Εισηγητής: κ. Νάνος Παναγιώτης, Δήμαρχος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2020. (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση έκθεσης Α’ τριμήνου (Ιανουαρίου-Μαρτίου) έλεγχου υλοποίησης προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2020. (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση έκθεσης Β’ τριμήνου (Απριλίου – Ιουνίου) έλεγχου υλοποίησης προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2020. (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στο Σύμφωνο των Δημάρχων για το Κλίμα και την Ενέργεια. (Εισηγητής: κ. Νάνος Παναγιώτης, Δήμαρχος)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανακήρυξη του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα φιλικού στα ποδήλατα. (Εισηγητής: κ. Νάνος Παναγιώτης, Δήμαρχος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συγκρότηση Συμβουλίου Ανάπτυξης Μορφοβουνίου. (Εισηγητής: κ. Νάνος Παναγιώτης, Δήμαρχος)
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση Επιτροπής Ιστορίας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα (Εισηγητής: κ. Νάνος Παναγιώτης, Δήμαρχος)
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για συμπλήρωση της 75/2020 απόφασης του Δ.Σ. σχετικά με την εκπόνηση προγράμματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα. (Εισηγητής: κ. Νάνος Παναγιώτης, Δήμαρχος)
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα για μίσθωση έκτασης στην περιοχή «Διάσελο»της Τοπικής Κοινότητας Μεσενικόλα και ανάκληση της προηγούμενης 78/2020 σχετικής απόφασης. (Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.)
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα της εταιρίας AeronavAcademyγια παραχώρηση χώρου στην περιοχή της Τ.Κ. Νεοχωρίου. (Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.
  12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αιτήματα δημοτών. (Εισηγητής: κος Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.)