- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνεργασία Αγίου Νέστωρ – ΑΕ Γλυφάδας

Η διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου  Καρδίτσας «Άγιος Νέστωρ» ανακοινώνει τη συνεργασία του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του με τη γυναικεία ομάδα της ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας, που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική κατηγορία! Οι άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο σωματείων επιβεβαιώνονται και ουσιαστικά με τον πρόεδρο του Αγίου Νέστωρ κ. Παρθένη και τον πρόεδρο της ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας κ. Παπακώστα να ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό των νεαρών αθλητριών του τόπου.

Μετά την ένταξη των ακαδημιών του Καρδιτσιώτικου Συλλόγου στο Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού Πειραιώς , προκειμένου τα αγόρια ηλικίας 5-15 ετών να λάβουν την κατάλληλη ποδοσφαιρική παιδεία και ζήσουν από κοντά την ομάδα των Πρωταθλητών, η διοίκηση του Αγίου Νέστωρ έκρινε αναγκαίο να φροντίσει και για τα κορίτσια του Συλλόγου.

Η συνεργασία με την εγνωσμένης αξίας γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε προκειμένου οι νεαρές αθλήτριες να συνεχίσουν την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο και κατά τη διάρκεια των φοιτητικών τους χρόνων σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Εκτός αυτού, οι ταλαντούχες αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζονται και να αξιολογούνται κατά τα σχολικά τους χρόνια από το προπονητικό επιτελείο της Γλυφάδας, ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις ικανότητες και δυνατότητες που διαθέτουν. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του κ. Παρθένη: «Προσανατολιζόμαστε με βάση το σήμερα, για το αύριο των αθλητών και αθλητριών μας. Οι συνέργειες και συνεργασίες είναι κάτι που από την πρώτη στιγμή επιδιώκουμε και με χαρά διαπιστώνω ότι υπάρχουν άνθρωποι όπως ο κ. Παπακώστας που διέπονται από το ίδιο συνεργατικό πνεύμα προς όφελος των νεαρών αθλητριών».