- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνεργασία Ν.Ε.Σ.ΤΩΡ με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Καρδίτσας Β. Τσιάκο

Με την παρούσα ανακοίνωση θέτουμε στη γνώση των συμπολιτών και φίλων μας ότι η Δημοτική Παράταξη Ν.Ε.Σ.ΤΩΡ θα κατέλθει στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 συνεργαζόμενη με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλειο Τσιάκο.

Ύστερα από συνάντηση μεταξύ του κ. Τσιάκου και του κ. Σχορετσανίτη, διαπιστώθηκε ταύτιση πνεύματος τόσο ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου, όσο και ως προς τη χάραξη μιας καινοτόμας αναπτυξιακής προοπτικής για την περιοχή μας.

Ο κ. Τσιάκος διαθέτει σύγχρονη πολιτική αντίληψη, σέβεται την αντιπολιτευτική στάση του Ν.Ε.Σ.ΤΩΡ και έδειξε εκτίμηση ως προς τις ικανότητές του και την ιδεολογική του ταυτότητα. Από την πλευρά του ο Ν.Ε.ΣΤΩΡ θεωρεί τον κ. Τσιάκο πρωτίστως μια έντιμη πολιτική προσωπικότητα, έμπειρο και επιτυχημένο στην πράξη, ο οποίος μας δίδει όλα τα περιθώρια για δημιουργική πολιτική μέσα από τη Δημοτική Αρχή.

Όταν, λοιπόν, υπάρχει πολιτικός πολιτισμός, αμοιβαίος σεβασμός, εμπιστοσύνη και κοινές απόψεις για τα ουσιώδη θέματα που ταλανίζουν το Δήμο μας, δεν υπάρχει άλλη επιλογή παρά να ενωθούμε και να εργαστούμε παρέα για την πόλη μας και τα χωριά της.

Σε μια εποχή που ο πολιτικός κόσμος βρίσκεται στο επίκεντρο της επίκρισης των πολιτών, σε μια εποχή που ο εγωισμός και η ακατάσβεστη δίψα για προσωπική ανέλιξη υπερκερνούν το όραμα της συνολικής μας ευημερίας, εμείς και ο κ. Τσιάκος βάζουμε ενώπιο των οφθαλμών όλων των συμπολιτών μας τον δικό μας πολιτικό οβολό διατρανώνοντας ένα μήνυμα ενότητας προς τους συμπολίτες μας, αλλά και τον ελληνικό πολιτικό κόσμο.

Τα τέσσερα και πλέον χρόνια που καθίσαμε στα έδρανα της αντιπολίτευσης πράξαμε κατά συνείδηση αυτό που θεωρήσαμε σωστό για την πόλη. Ο Ν.Ε.Σ.ΤΩΡ -με ένα μόνο Δημοτικό Σύμβουλο- έκανε περισσότερες παρεμβάσεις στον τύπο από το σύνολο της αντιπολίτευσης του Δήμου. Ο άχαρος αυτός ρόλος δεν ικανοποιεί πλέον ούτε τις ικανότητες, ούτε τις δυνατότητές μας. Προτιμούμε να χρησιμοποιούμε τις πέτρες για να χτίζουμε και όχι να πετροβολάμε πολιτικά.

Μέσα από τη συνεργασία μας με το μελλοντικό Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Τσιάκο μάς δίδεται η ευκαιρία να επεξεργαστούμε από κοινού και να αξιοποιήσουμε καινοτόμες ιδέες και δράσεις, να πραγματοποιήσουμε τομές προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και να θέσουμε τα θεμέλια για μια Καρδίτσα που θα μπει στο «χάρτη του ενδιαφέροντος». Δεν είναι επιλογή μας. Είναι επιτακτική ανάγκη. Χρειαζόμαστε νέα προοπτική. Χρειαζόμαστε εμπνευστές πολιτικούς και εμπνευσμένους πολίτες, είτε το αντιλαμβανόμαστε είτε όχι.

Έχοντας την ευθύνη της εντολής των πολιτών πάντα στο μυαλό μας, σας λέμε ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα θέσει τον πήχη ψηλά και θα αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη. Εμείς δε θέλουμε την Καρδίτσα να κάνει ένα βήμα μπροστά. Είναι λίγο, είναι μίζερο. Εμείς μαζί με τον κ. Τσιάκο και ικανούς συμπολίτες μας, θα δώσουμε όλη μας την ενέργεια και γνώση προκειμένου η Καρδίτσα να πραγματοποιήσει άλμα, μπαίνοντας σταδιακά στο κάδρο των σύγχρονων ελληνικών πόλεων που αξίζει κάποιος να επισκεφτεί, αλλά κυρίως να ζει!